Zoals steeds alles tip top in orde!

perfect

Aanrader, ik zou er zo terug bestellen!

Duidelijke en makkelijke site, prachtige merken in hun aanbod en een hele vlotte service. Whats not to like! Ik ben fan.

heel positieve ervaring

ik ben positief over de bestellingen online bij jullie. Correcte afhandeling van een bestelling, snelle reactie van een retour en een leuke verrassing van de doos waarin de lingerie wordt geleverd. Totaalpakket is super.

Tevreden

Tevreden over het paket en de beraalings wijze vind ik zeer goed

Heel goede service

Ik bestelde een bikini, spijtig maar het broekje was iets te laag voor mij. Perfecte levering, ook perfecte retour, centen onmiddellijk teruggestort! Ik ga hier zeker nog bestellen.

zeer vlotte bediening!

fantastische ervaring! zeker om over te doen!

Gewoon geweldig!

Mijn pakketje werd netjes afgeleverd De wachttijd klopte. Alles was netjes verpakt.

vriendelijk en super

Zowel al besteld als enkel vraag gesteld. De bestelling liep vlotjes en zonder problemen. Op de vraag werd ook goed geantwoord

Alles goed ontvangen

Heel professionele en leuke webwinkel

Mooie lingerie. 1 Artikel had lange levertermijn, direkt gemeld en direkt terugbetaald.

Veel keuze in badmode en lingerie Verschillende merken en ruim aanbod aan maten

Een heel goede en vlotte service

Ook een goede communicatie ivm eventuele problemen bij geplaatste bestelling.

Altijd tevreden!

Ik ben een terug kerende klant. Altijd tevreden. Alle collecties online beschikbaar en fijn om thuis passen!!

alles verliep vlot, ook de retour en de terugbetaling ervan

zie hierboven

Matentabel niet duidelijk

Het. Zou duidelijker zijn moesten jullie de eur en de f e. Maten vermelden in jullie matentabel Ik heb er me namelijk in vergist ik had en bh dat veel te groot was .

Zeer goede service!

Zeer tevreden met mijn Anita dynamics sportbh

Mijn maat was beschikbaar, wat niet altijd het geval is in de lingeriewinkel bij mij in de buurt. Snelle levering en in mooi doosje met spreuk van Chanel.

Goed.

Een correcte handeling.

Zéér snelle levering

Donderdag middag besteld, vrijdag thuis. Leuk, mooi en goed verpakt met een bedankt kaartje. Mijn vrouw is super tevreden met haar cadeau

top

snel, vakkundig, mooi verpakt en blijvend geïnformeerd ook de persoonlijke toets met een kaartje doet wat! dikke pluim en dankjewel

Correct en netjes toegekomen

Correct

Uitstekende en super snelle service

De ene dag besteld, de volgende in huis , ook super service om terug te retourneren!

Snelle, persoonlijke service van top-kwaliteit lingerie

Terug een snelle service. Kortingscode werkte niet maar onmiddellijk antwoord en oplossing. Tankini past perfect. Heel blij mee.

Vlugge en correcte levering

Ik was verrast toen ik het pakje ontving. Zo'n mooie verpakking. I love it!

Correcte en stipte levering.Ook mooi verpakt.

Een aanrader om bij jullie te kopen.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.