Aangenaam

Gemakkelijke site,mooi verpakt,juist op tijd ontvangen

Topservice

Ook toen pakketje spoorloos bleek, zeer vriendelijke en professionele aanpak, waarvoor vriendelijke dank!

Snelle levering, mooi verpakt.

Altijd tevreden over Annadiva. Snelle levering van de goederen, verpakt in een mooie doos.

Zeer tevreden klant

Heel tevreden over het ganse verloop van mijn bestelling. snelle levering en heel zorgvuldig ingepakt en geleverd.

Zeer verzorgd verpakt.

De items waren zeer mooi en verzorgd verpakt wat het een fantastisch cadeau maakte.

Mijn pakket is verloren gegaan en er is nog steeds geen oplossing.

Mijn pakket is verloren gegaan bij de pakjesdienst. Op 7 december heb ik besteld. Op 11 december is het pakje ingepakt en verstuurd. Nu bijna 14 dagen later weet ik alleen maar dat mijn pakket nog steeds “onderweg” is. Men weet ervan bij Annadiva maar een oplossing is mij nog niet aangereikt. Waar zit mijn pakje en gaan ze mij terugbetalen of een nieuw artikel sturen? Beetje frustrerend als men weet dat je 75,00€ hebt betaald. Voorlopig blijf ik dus in het ongewisse en ben ik zeer teleurgesteld.

Zeer aangename en correcte afhandeling van mijn bestelling

De eerste keer bestelde ik anders dan verwacht. Het terugsturen en het terugkrijgen van mijn geld verliep heel vlot. Hierdoor had ik vertrouwen om nog een keer te bestellen. De website is goed en de levering snel. Ook heb je het gevoel dat je toch persoonlijk geholpen wordt, ook al is het een online bestelling. Dit door de prachtige verpakking en de foldertjes die erbij horen. Je geeft jezelf echt een cadeau als je bij Annadiva bestelt !

prachtig

vlugge bediening

Snelle levering en goede kwaliteit

Een aangename service en snelle levering

Snel en Correct!

Snel en Correct!

Duidelijke site , vlotte bestelling en vlotte levering

Vlotte bestelling en vlotte levering

Teleurgesteld

Pakje was blijkbaar al onderweg, maar is geweigerd, ONDANKS CORRECT INGEGEVEN ADRESGEGEVENS, en terug naar depot. Heel teleurstellend, want was voor Kerstavond :(

TOP

DE winkel gevonden!!!

Goed!

super service

SUPER

Super schnelle Lieferung ,tolles Produkt . Gerne wieder

Zeer stipt, zeer juist, mooi verpakt.

Positief

1 woord is genoeg Geweldig

De levering was zeer snel zelfs met de feestdagen. De BH past perfect

Vlotte bestelling, communicatie en levering.

De bestelling online verliep vlot. De info die ik opvroeg via mail werd snel en coorect beantwoord. De afsraken werden stipt nagekomen. Je voelt dat er een gedreven team achter AnnaDiva staat.

gewoon prima

ben heel tevreden

Snel antwoord op mijn vraag en snelle levering

Ik heb mailtje gestuurd met een vraag, daarna telf. gekregen van jullie, heel gemakkelijk maar SPIJTIG mijn bestelling terug gestuurd de maat zat niet goed, Volgende keer beter.

Zeer tevreden hoe jullie het opgelost hebben

Heb wel een maand moeten wachten ,maar het is terecht ,dank u wel daarvoor

Vriendelijke medewerkers maar pakketje nog niet ontvangen

Heel jammer bestelling geplaatst op 11december en 64€ betaalt en vandaag 19 december mijn pakketje nog niet ontvangen en pakketje is spoorloos.

Ben zeer tevreden over mijn aankoop en de levering ervan

Reeds twee keer een bestelling online gedaan. Met zorg verpakt, ik ben heel tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.