Prima het verliep vlot

Eerste keer dat ik online iets kocht. De maat was ok dus alles in orde.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Aan te bevelen.

Super. Mooi verpakt geschenk voor mezelf.

Toppie!

Makkelijke site,snel geleverd!!

Dik ok

Zeer correcte levering

Perfecte levering

zeer tevreden

Zeer goede service ….tevreden klant

Mijn 1ste bestelling bij Annadiva

Heel netjes en leuk verpakt toegekomen, ik zal zeker nog van jullie webshop bestellen

Schitterend

Vlotte bestelling en levering

fast and easy

easy to order, delivery was very fast, product was as expected. I was so happy to find this bra on tour site (was out of order at the supplier side and in other shops).

annadiva doet wat het beloofd

vandaag online besteld na 2dagen in een mooie doos geleverd

Goede bediening en snelle levering

Goede en snelle service

Duidelijke omschrijving, goede pasvorm, snelle levering.

Altijd TOP service

Altijd TOP service en mooi ingepakt. Een feest om te openen :-)

Super mooi product!

Mooie verpakking, Snelle levering!

Supersnelle levering.Als je informatie vraagt,krijg je snel een degelijk antwoord op uw vraag

Alles prima en leuk verpakt

Leuk winkelen enkel spijtig dat er geen puntensysteem is / klantenkaart voor na enkele aankopen een korting te verkrijgen . Is als klant toch altijd leuk :)

Bestellen gaat gemakkelijk, veel keuze. Levering perfect, mooi ingepakt. Bij een te grote maat ook al eens iets teruggestuurd en dat is ook perfect verlopen.

Perfect fit!

Snelle levering en zeer verzorgd ingepakt. Zeer tevreden!

Zeer vlot verlopen.

Geen problemen gehad. Alles snel en eenvoudig verlopen.

Zeer snelle en correcte levering

Heel snelle reactie en hulp

Heel snelle reactie en hulp toen mijn bestelling niet geleverd raakte! Dat is heel fijn en geruststellend!

Ik heb al verschillende keren bij Anna Diva oneline gekocht en ben daar zeer tevreden over. Met wat geluk kan je koopjes van uw favoriet merk doen als je maat er nog bij zit. Vlug en mooi geleverd nog nooit problemen gehad.

Uitstekende service

Vlotte verzending, mooi ingepakt

Ben heel enthousiast en uiterst tevreden.

Echter heb ik geen waarschuwingsbriefje van de postbode in de brievenbus gekregen toen ik niet thuis bleek te zijn, dat ik het pakje kon ophalen bij een postadres. Ik ben zelf gaan bellen naar dat postadres.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.