Heel tevreden.

Wel vier weken moeten wachten op mijn bestelling maar alles correct geleverd.Mooie verpakking!

Marie-jo

Superblij met de correcte levering, Betaalwijze! Gewoon voor herhaling vatbaar

is oke

snelle levering en aanvaardbare prijzen

Mooi verpakt en snel geleverd!

- Mooie verpakking met oog voor detail - Mijn pakje had ik al de volgende dag

Perfecte vriendelijke en vlotte service

Perfecte en snelle afhandeling en levering.

Snelle levering, mooi verzorgd.

Heb pakketje moeten terugsturen wegens te klein. Maar was snel geleverd en heel mooi verpakt! Ik bestel zeker nog opnieuw.

Tot nu toe zeer tevreden

Heel tevreden tot nu toe .pakjes krijg ik steeds netjes en op tijd aan .lingerie van goede kwaliteit

niet tevreden over de levering

de afspraak van levering niet gevolgd .Moest op een afhaalpunt geleverd worden en is niet gebeurd.Resultaat levering terug gestuurd.

't was volledig zoals ik hoopte !

mooi, goede maat, goed verpakt, snelle levering

Prachtig

Al meerdere malen gekocht bij Annadiva,super goed verzorgd ,ingepakt en geleverd als een geschenkje bedankt.

Diverse keren al besteld bij Annadiva. Zeer netjes verpakt en verstuurd. Ik sla er zeker weer bestellen.

goede service

Alles is vlot en correct verlopen

Uitstekende producten, vlotte levering

Helaas heb ik al tweemaal de verkeerde maat besteld. Van merk tot merk scheelt dat toch. Derde keer goede keer hopen we maar...

Verzorgde levering,

Deze maal een hobbelige afhandeling, anders prima en correcte service

Topper

Heel vriendelijk en goede service. Duidelijke en snelle communicatie.

Goede service en ruime keuze

Veel keuze. Geregeld acties. Goede service.

Vlotte service

Vlotte service. Ruime keuze

Perfect en snelle levering na mijn vraag Hier bestel ik nog !

topservice

Eindelijk een fijne webshop die het merk Eimpreinte mooi verdeeld. Zorgvuldig ingepakt, levering binnen de week naar België en gemakkelijk te retourneren wanneer de maat te groot/klein is. Top ervaring voor een eerste keer en zeker voor meerdere.

Oke

Moet een maatje groter hebben

Aangename site, vlotte service en snelle levering.

Bovendien zorgvuldig verpakt. Zeker een aanrader!

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.