Gewoon top

Eerste bestelling geplaatst snelle levering en mooi ingepakt met leuk kaartje erbij super voor herhaling vatbaar

correct en snel geleverd!

Mijn bestelling werd vlug geleverd en was verpakt in een hip doosje! Zeer tevreden!

Snelle levering, degelijk verpakt zonder overbodig plastic of andere dingen, bestelling correct en algemeen aangename winkelervaring. 10/10 voor de winkel. Ik koop hier zeker opnieuw!

correcte levering

Alles in orde

Netjes afgeleverd verzorgd en op tijd. Prima kwaliteit van het product

Perfect ! alleen wat lang moeten wachten....

Alles is perfect ! Enkel wat lang moeten wachten ...

Eerste maal in mijn leven een bh besteld . Dat was top . Alles was perfect en zeer mooi verpakt .

Alles goed.

Gemakkelijk te bestellen. Het pakje was op tijd. Ik bén tevreden.

Netjes geleverd en ineen mooie verpakking!

Uitstekende service

Uitstekende service

Vlotte bediening

Mooi assortiment

vlotte top service en ook nog eens mooi verpakt!

Een eerste zeer positieve ervaring.

snel

snel

Ik heb al een paar keer besteld bij Anna Diva en het geluk gehad nog aan een zacht prijsje. Mooi verpakt en snel geleverd .

Dik in orde

Erg blij met de gratis verzending bij bestelling boven de 50 euro en met de gratis retourzending. Is zo belangrijk vind ik! Ik kocht een zeer aangename bh van Anita, prothese BH Lynn maat L voor mijn 80 C-D. Zit zeer stevig en heel tevreden! Snelle verzending en snelle terugbetaling. 30 juli betaald en 10 augustus teruggestort voor de items die ik niet kocht. Jammer dat je niet op materiaal kan zoeken en jammer dat de katoenen Anita prothese_BH niet te vinden is bij jullie. Anita Care Prothesebeha Isra 5315X. Dat had helemaal top geweest!

Perfecte maat

Vlugge versturing perfecte maat top

De levering was helemaal in orde,

Betrouwbare webshop

Snelle levering en kwalitatieve producten

Alles is top

prima!

zeer snel antwoord; gekozen optie was niet leverbaar maar zeer goede service voor passend alternatief aan zelfde voordelen. Snelle en vriendelijke service!

Perfecte service, verzorgde verzending, goede service na verkoop, vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact, heel tevreden.

Mooie lingerie, ook in grote maten.

Bh past perfekt en was heel vlug geleverd.

ok

snelle levering, mooie verpakking,proper.

Snelle en correcte levering

Levertijd was slechts 2 dagen. Veel keuze op de website en gemakkelijk in gebruik

Groot aanbod & goede service

Het is een ruim aanbod en veel keuze in mijn bh-maat (90f) de lingerie wordt mooi verpakt geleverd.

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.