Correcte afhandeling bij gedeeltelijke levering

De nodige communicatie en correctie gebeurde ivm gedeeltelijke levering.

Ruime keuze in mijn maat

IK draag zeer graag Marie Jo. Zit uitstekend om te werken, voel je niet zitten. Maar omwille dat ik een vrij gekende maat heb, is soms de keuze beperkt. Maar sinds ik gebruik maak van de website van Annadiva ken ik dit probleem niet. Ruime keuze in mijn maat

Alles verloopt naar wens!

Goede, vlotte levering. Mooie kwaliteit

Snelle levering, zeer verzorgde en mooie verpakking, zeer tevreden .

Zal ik zeker nog doen .prima service .

Voor herhaling vatbaar

Redelijke vlugge levertijd en tiptop produkt

Leuke website

Leuke website, makkelijk te bestellen via filters.... Leuke levering, mooie dois met toffe quote, alleen jammer dat ik de dois niet kan herbruiken omdat etiket en grijze klever er niet afgehaald kunnen worden zonder beschadiging. Je ziet dat er veel liefde is voor hun product!

probleem bestelling dat toch probleemloos is afgehandeld.

na ingeven van blijkbaar geen adres, is het toch na telefonisch contact terug verzonden en 1 dag later toe gekomen.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact... Vlugge bestelling.

Goede levering, leuke verpakking :)

Maten prima in orde.

Alles dik in orde.

Dat ik hier nog wel zal bestellen.

Altijd ruime keuze en correcte levering.

Altijd mijn maat in voorraad.

Snelle levering.en maat was precies goed

Het lijkt altijd wel mijn verjaardag

Netjes op tijd verzonden in een altijd verrassende verpakking, met leuke boodschap. Ik voel me altijd jarig als ik hun pakket ontvang.

Duidelijke site, ruime keuze en grote voorraad, Snelle en verzorgde levering.

Gekende merken, vlotte bediening, interessante prijzen.

Schitterende webshop!

Altijd vind ik wel lingerie of badmode naar mijn keuze! Ook bij eventueel retourneren voor andere maat vb. nooit problemen gehad. Ook leuk dat er in de doos altijd een persoonlijk kaartje zit van de inpakster! Mijn topmerk is Prima Donna (twist) en Prima Donna Swim! Top !

Onvoldoende communicatie over laattijdige levering

Mijn bestelling werd geplaatst op 7/4/2020. Op 28/4 was deze er nog steeds niet en informeerde ik hier naar. Op 2/5 kreeg ik de reactie dat één van de artikelen uit mijn bestelling niet voorradig was. Op 6/5 kwam mijn bestelling aan. Jammer dat ik hier niet zelf van op de hoogte werd gebracht. Dit kan beter. Daarnaast kies ik al jaren als tevreden klant voor Annadiva, ben ik dankbaar voor het ruime aanbod en de geboden ondersteuning en blijf ik zeker terug komen.

alles perfect

alles goed verlopen, perfecte service

Service impeccable

Emballage beau et soigné. Commande bien protégée. Tout le matériel inclus pour un éventuel retour.

Goede service!

Snelle en correcte levering, mooi verpakt. Bh was top.

correct en snel

grote keuze en correcte levering

Was op opgegeven tijd geleverd en het paste perfect

snelle correcte service

snelle levering en respons op email vragen correcte service

Snelle levering mooi verpakt

Mooie bikini de maat klopt

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.