totaal on-professioneel

mijn eerste aankoop ervaring viel me lelijk tegen. Ik heb 6 weken op de levering, deze was onvolledig, er werd me creditering beloofd van één ontbrekend paar panty's, doch dit is niet gebeurd.

Zit als gegoten

Ik neem regelmatig deel aan bootcamps en heb dan ook voldoende ondersteuning nodig. Ik heb nu ook niet gemerkt dat ik een sportbeha droeg, het zat heel comfortabel.

snelle en correcte levering

perfect, voor herhaling vatbaar

Aangenaam verrast

Ruime keuze. Snel besteld, snel geleverd! Goede kwaliteit. Mooie doos. Paste perfect.

Zeer vlotte en keurige levering.

Verpakt in mooie doos.

Mooi aanbod. Stipte levering in leuk doosje. Levering in België ook heel snel.

Vlot en correct

Overzichtelijk Vlot Levering zoals aangegeven bij bestelling

One click is all it takes!

Heel makkelijk te navigeren. Alles op tijd geleverd en dit ondankds de hectiek met de Coronacrisis. Jullie hebben van moederdag een feest gemaakt.

top service !

heel tevreden over de service!

Snelle levering in prachtige doosjes!

Echt niets op aan te merken. Goede communicatie en correcte levering. Prachtige doosjes die je kan hergebruiken om een cadeautje in te pakken.

Perfect!

Steeds correct

Veel keus

Veel keuze, leuke verpakking, Lange levertijd maar kwam misschien door Corona en Bpost

eerste online shopping voor lingerie

groot was mijn verbazing bij het zien van de uitgebreide keuze in mijn maat. De bestelling alsook de levering gebeurden vlekkeloos. Een tevreden klant erbij !

Alles vlot verlopen en netjes verpakt

Alles vlot verlopen en netjes ingepakt

Correct

Direct antwoord op een vraag. Heel vriendelijke mail terug met een heel goede oplossing.

goed en nettjes

alles netjes geleverd !!

Kwaliteit

Mooie verpakking. Wel eventjes moeten wachten op de bestelling.

Prima site met uitgebreid assortiment en vlotte levering

Ruim assortiment in de grotere maten. Mooi verpakt. Snel geleverd.

Prima service!

Correcte levering. Artikelen zijn zoals beschreven op de website.

Super !

Zo toegewijd verpakt ! Heel Tof

Het bestelde product werd heel snel en correct geleverd.

Leuk om te zien met hoeveel zorg deze bestelling klaargemaakt was.

Alles was tip top en verpakking en aandacht hieraan besteed was mooie extra. Dank je wel!

De artikels zeer verzorgd, maar levering kan veel beter.

15 dagen moeten wachten voor mijn bestelling aan kwam. De inhoud zelf was wel tip top in orde!

Top, zowel goede producten als correcte service

Australielaan 8

5232 BB 's-Hertogenbosch

052 28 01 50

Over Annadiva.be

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.