zeer goede service

Ik heb voor mijn vaatwasser 2 keer een vervangend onderdeel moeten bestellen. Beide keren werd ik zeer goed geholpen door de technische afdeling die zeer goed via de telefoon kunnen uitleggen waar het mankement aan zou kunnen liggen en hoe het te verhelpen. Onderdelen zijn (net als de machines) erg betaalbaar.

Fijn contact. Snel geregeld.

Ik had een vrieskist besteld maar twijfelde als gelijk over het formaat. ik heb contact gezocht. De receptioniste stond me heel vriendelijk te woord en ze heeft ervoor gezorgd dat ik dezelfde dag werd teruggebeld. In overleg andere vrieskist gekozen en besteld. De annulering van de andere vrieskist verliep heel makkelijk en het geld voor die kist had ik binnen twee dagen ook weer terug. Erg tevreden👍🏻 Levering van de kist verliep snel en ik ben blij met de verandering van keuze.

Eerlijk en sterk product

Ben zeer tevreden over de vleesmenger, makkelijk schoon te maken.

Parfait

Livraison rapide. Je pense bon rapport qualité prix

Très réactif, produit de qualité

Colis reçu 3jours après la commande, sachant qu'il venait des Pays bas

Buying some equipment

Perfect customer service... thank you!

Snelle respons

Professionele hulp

Fleischmischer

Sehr geehrte Damen und Herren! Ich bin dieser Sprache nicht mächtig und möchte mich trotzdem recht,recht herzlich bei Ihnen für den ausgezeichneten Service bedanken.Der Mischer entspricht meiner Vorstellung,es ist alles in Ordnung und es gibt keine Probleme.Wenn ich das nächste Wildschwein geschossen habe,kommt das Gerät zum Einsatz.Nochmals vielen Dank,bleiben Sie alle Gesund.Ernst Henne aus Zielitz.

Satisfait

Prix très compétitifs, emballages très pro. Une question sur messagerie instantanée sans réponse, dommage. Encore des achats à venir, j'espère pouvoir converser par chat. Merci

Tutto ok

Comunicazione ottima merce come da descrizione

• Ci consiglieresti? Si

excellent produit, tres bon rapport qualité prix

merci au service commercial d'avoir pu assurer la livraison en ces temps très perturbés....le produit est de très bonne qualité merci encore de votre engagement

Super snelle levering

Volgende dag meteen geleverd Vaatwasser werkt naar behoren

Prima ervaring

Goed geregeld

a conseiller

bonjour produit commandé, problème de stock nous avons été informé immédiatement avec des solutions, nous avons reçu le produit conforme.

Bestelling en levering zoals het hoort

Zowel het bestelproces alsook de levering van het product ging zoals je mag verwachten. En dat ook nog voor een betaalbare prijs.

Precies volgens afspraak, enkel aflevermoment communiceren kan iets beter

Goed, als men één duidelijker beeld kan geven van moment levering, dag op voorhand, dagdeel dan was het voor mij perfect.

Explicit

Good product speaks for itself sellers communication is very good

Alles ok schnelle Lieferung

Empfehlenswerte Firma

• WĂĽrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correcte levering en artikel is van het beste kwaliteit!

Zeer snelle levering, product is zoals omschreven aan een juiste prijs. Het is niet het eerste artikel dat ik heb gekocht voor onze firma. En dat is niet zonder reden! Altijd snelle levering en goede communicatie. Aanrader!

Easy to order and pay for

Very efficient and helpful.

Super !!

Tot nu toe ( paar dagen in huis) erg blij met m’n Máxima !!

nette levering en goed product

Een grote frituurpan gekocht zoals beschreven en netjes geleverd.

snel, goede telefonische service

Ik ben keurig en deskundig geholpen en ben zeer tevreden met de levering

Werkt zoals verwacht

Goeie service snel geleverd correct product

Super machine

Ik heb hem na de levering meteen uitgeprobeerd en ben er erg van onder de indruk. Hij mengt goed en is lekker stil.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.