MIJn bestelling is zeer snel en kwalitatief goed geleverd

zeer goed

goed netjes en snel geholpen compliment

Super gut

Schnelle Bearbeitung,Schnelle Lieferung, alles in allem gut

Hemels

Prachtige machine

We never received our product!

We never received our product and we also sent an email to request for information but no answer so far.

goed product voor een aantrekkelijke prijs

Na lang zoeken naar een aantrekkelijke geprijsde doorschuif vaatwasser, viel de keus op Maxima. Goed contact met de verkoper Mitchel, dacht met ons mee, dus de keus was snel gemaakt. Snelle levering en de plaatsing en het in gebruik stellen ging ook prima. Geen spijt van onze keus tot nu, houden zo !

super machines en snelle levering

Bereikbaarheid van verkopers die een goed advies kunnen geven was minder.

Item was perfect

Really took a chance getting this item was delivered in time only thing was that it wasnt boxed it was just in a bag not impressed for the price that was paid

bon matériel

Bon matériel

Buen trato y rapidez en el envio.

Gracias por acelerar el envio y hacer q llegara a tiempo el dia que lo necesitabamos.

• ¿Nos recomendarías?

Mooi degelijk Contact Grill voor een betaalbare prijs.

Zoals in mijn aankondiging vermeld staat adviseer ik een ieder die op het punt staat een Contact Grill met horeca kwaliteit aan te schaafden voor deze betaalbare model te gaan. Zeer tevreden.

Achats divers

Achats de sacs sous vide- Commande par site web très facile - Livraison dans des délais normaux- Société à recommander.

Pétrin 5 litres

Très bon achat, au début quelques difficultés pour le nettoyage mais ce n'est pas un soucis. Machine robuste, je ne saurais plus m'en passer. Réponds bien à mes exigences 👍

Gutes Gerät, leider kein Mahlen von Nüssen möglich.

Sehr gutes Gerät. Leider gibt es keinen Einsatz zum Mahlen von Nüssen, dafür einen halben Stern Abzug. Ansonsten sehr solide, Einzelteile können nachbestellt werden. Große Auswahl an Zubehör.

Geweldige machine

Geen moment spijt van mijn aankoop van de Maxima kitchen. Staat super mooi op mijn aanrechtblad, is erg stil en doet wat het beloofd. Ben er enorm blij mee en kan het een ieder aanraden.

zie onderstaande omschrijving

goede prijs/kwaliteit, eenvoudig te bestellen. Helaas levering net buiten de afgesproken tijd.

Gut, gerne wieder!

Keine Sorge bei langer Lieferzeit, Ware kommt. Fleischwolf ist wie beschrieben, einwandfrei.

Alles wie beschrieben

Alles bestens schneller versand

goed!

zeer tevreden van aangekochte toestel !

super service , strikt geleverd zoals afgesproken Vleesmachine , zeer goede kwaliteit ,uiterst tevreden.

goede ervaring

redelijk snelle service en goede producten

Quick service and response by email

I ourchased the small 10 lt meat mixer and was able to pay for it but then recieved a email saying that its not in stock. Which ended up in me forced into buying the larger model which dosnt suit my set up.

Thank you *****

It's really the best company equipment very fast Delivery thank you very much

behulpzaam en komen afspraken na

Tevreden

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.