Je suis professionnel de la patisserie

Je tiens a vous remercier pour savoir commercial ,pour les delais de livraisons livré en 4 jours ,meme en france il faut ninimum 4 jours ,je suis vraimant content du materiel reçu ,et de vos prestations ,je savais que vous les néerlandais vous etiez des personnes travailleuses ,donc respect a votre entreprise vraimant tres efficace ,si je dois commander d autres materiels professionels ce sera chez vous MAXIMA ENCORE MERCI CORDIALEMENT

Prima bedrijf

Goede service, snelle levering en redelijke prijzen voor goede kwaliteit 👍

Geen problemen gehad.

Ik ben blij met mijn aankoop, goede kwaliteit zoals op de website van Maxima laten zien.

Kosten om te mogen betalen?

Ik moet mijn bestelling nog ontvangen. Dus daarover kan ik nog niets zeggen. Wat ik wel schandalig vindt is dat je 2.35 € moet betalen om via Banctontact te mogen betalen, via andere kanalen zelfs meer als 7 euro!? Ook de verzendkosten zijn aan de hoge kant... Hoe dan ook ; betalen om te mogen betalen vind ik gewoon schandalig!

Bijzonder goed. Snelle levering

Erg tevreden, produkt doet wat het moet doen. Levering en service goed op orde. We zijn er erg blij mee.

Calidad/precio muy bien, lo recomiendo.

Llevo pocos días con la freidora, pero es justo lo que buscaba, compacta dos cestas y buenos acabados.

• ¿Nos recomendarías?

Excellent service

Prix correct, service impeccable et très professionnel.

Goeie prijzen

Excelente

Muy positiva un trato muy correcto y rapido en cuanto a responder cualquier pregunta, por supueesto la recomiendo a mis conocido y amistades. Nota A la hora de poner las medidas podrian se mas claros ta que confunde el largo ancho y alto Gracias

• ¿Nos recomendarías?

Achat laminoir presse steak

Le traitement et rapide Mais problème de langue Il vous faut un multi langue pour répondre aux questions Bon courage.

Tevreden

Ben tevreden Bedankt.

FANTASTISCH ZELFS RUIM BETER DAN DE KONINGIN😉

Top service Snelle afwikkeling Zeer meedenkend Top producten IK BEN OPRECHT DANKBASR MITCHELL

te vreden

te vreden

Komt afspraken na en is flexibel

Hebben mij goed geholpen

Slechte comminucatie

Ik heb nog steeds geen aanbieding gekregen voor een service contract. Toe wij een schade melde bij levering, werd ons geadviseerd om het plastic te verwijderen en maar goed te poetsen

geweldige machine's

de machine's die ik heb gekocht zijn prima echt top

Schnelle, unkomplizierte Abwicklung und super freundliche Beratung auch am Wochenende im Chat.

Wir haben zum ersten Mal bei Ihnen bestellt. Es funktionierte alles reibungslos, der Chat funktionierte dank Google-Übersetzer perfekt. Wir wollen kommendes Wochenende das Gerät ausprobieren und dann überlegen wir, ob wir die restlichen 4 Waffeleisen gleich noch bestellen. Preismäßig seid Ihr sehr gut dabei.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Excellent

Produit expédié et reçu très rapidement, très bien emballé, conforme à la description, je recommande, entreprise sérieuse.

ik had mijn toestel dringend nodig en via de klantendienst is dit gelukt!

er werd geluisterd naar mijn probleem, waarop de Klantendienst met een passende oplossing kwam! super service

Fantastic as always!

I purchased a lot of equipment from Maxima and had it shipped to Ireland. Fast, reliable and great service.

Super apparaat. Deeg kneden is nu een fluitje van een cent.

Vanaf het eerst gedraaide deeg geen mislukte broodjes meer. Wat een verschil met mijn kitchenaid. Had hem veel eerder aan moeten schaffen. Echt een aanrader voor iedereen. Zelfs een deegje van minder dan 1 kilo is geen probleem. Draait mooi de kuip schoon. Super.

Produit qui répond a mes attentes, T° très précise, silencieux note 100/100

super content de mon achat et surtout un service clientèle au top, encore merci pour le cadeau en compensation du retard de livraison pour cause de rupture de stock. Je recommande sans soucis votre entreprise

Goeie (tel.) reactie van techneut

Heb tel . contact gezocht over plaatsing van Time Relay in vaatwasser. Duidelijke instructie meegekregen. Wel jammer dat dit niet op papier verkrijgbaar is - tip ?

Ons eerste brood die we met de maxima kwam was een stuk beter dan met onze oude keukenmachine. Dus een prima aanschaf.

Top geregeld.

De storing in de afwasmachine besproken met de techn. dienst. Deze stuurde ons een link met welk onderdeel vervangen moest worden en hoe dit te fixen . Prima.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.