Super goede service

Na een paar dagen bestelling al in huis. Apparaat nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niet over oordelen.

Kwaliteit voor een lage prijs

Goede producten die goed blijven na een langere termijn

prima verzorgd

Prettig bestellen op de overzichtelijke website die in de nodige info voorziet en een snelle bezorging.

Helaas geen gebruik aanwijzing in het Frans te krijgen

Bestelling ging smooth ook doordat ik op het juiste moment op de hoogte werd gehouden. Houden zo

Communicatie

Bestel een frieteuze Heb een dame aan de telefoon gehad Zij wist niet echt mij Vd juiste info te voorzien .. besteld komt keurig op tijd binnen.. Bij het uit pakken zien de friet mandjes er wel klein uit ... foto’s gemaild Tot nu toe geen reactie ...? Das apart vindt ik Gr philipvdelshout 06 83 2235 92 tel

Snel, correct !

Ik kocht een blender, tot op heden ( paar dagen in gebruik ) tevreden van de kwaliteit. Bestelling verliep vlot en snel geleverd.

vlotte levering, maar het apparaat hapert.

mooi apparaat, niet te groot, maar sinds vandaag hapert er iets . Het rode lichte power brand niet meer en het ijs was smeltende, weinig ijs dus. Alleen het groende lampje wat de maat aangeeft brand. Ik heb het app. trachten op te starten maar het reageert raar en ik hoor vooral transport van water. Probleempje dus. Mag ik hopen dat dit snel opgelost kan worden. Alvast bedankt voor uw antwoord . De aanbeveling is wel onder voorbehoud . J.Ausloos

Top geregeld en snel geleverd

De bestelling ging voorspoedig. Ook de bezorging was top geregeld.

degelijk en gebruiksvriedelijk toestel

toestel werk zoals ven een dergelijk toestel verwacht wordt. Het gewicht met betrekking tot de stabiliteit vind ik een bonuspunt. Ondanks het lagere vermogen heeft het toestel voldoende kracht voor het kneden. Ook de inox toebehoren zijn stevig ( geen breekbare kom) en gemakkelijk in onderhoud. Het geluidsvineau is verrassend laag.

Todo estupendo. Es fácil que repita con este u otro producto

Buen producto y envío rápido. Bien de precio

• ¿Nos recomendarías?

SERVICE AU TOP

TOUT ETAIT NICKEL MERCI

Betrouwbaar en snelle levering

Nadat ik een vaatwasser had besteld , werd deze uit voorraad geleverd op afgesproken dag . Zeer tevreden over machine.

Snelle verzending goed geprijsd

de Snijmachine 250 mm was beschadigd en binnen 24 uur een nieuwe geleverd

Perfecte en razendsnelle service !

Ik ben prima geholpen en had mijn bestelling snel in huis.

Zeer goed voorgelicht

Wij waren op zoek naar een machine om brood te kneden, niet professioneel maar voor eigen gebruik. Wij zijn uit gekomen bij de Maxima planetaire mixer. Hij maakt bijna geen lawaai, en kan mijn brooddeeg prima aan.

Goede service/backoffice

Vaatmachine besteld en was beschadigd, contact opgenomen en zou dezelfde dag nog gebeld worden. Dit is ook gebeurd. Het bedrijf heeft zich coulant opgesteld en naar wens de situatie opgelost.

Goede en snelle levering onderdelen

Het is jammer dat de vervoerder DHL een steek heeft laten vallen, Door dit bedrijf onnodige kosten gemaakt, om het tweede bestelde onderdeel retour te verzenden naar de Fa. Maxima, doordat wij dit pakket niet gelijk retour konden geven met DHL.

Snelle levering, goede service

Voor de zwemvereniging een dubbele friteuse besteld. Snel en keurig geleverd. Friteuse werkt prima. Na een telefoontje dat ik de bon kwijt was, goed geholpen en direct een nieuwe factuur opgestuurd gekregen.

Boutique parfaite. Livraison parfaite

Produit conforme, très bien emballé dans une caisse bois. Livraison rapide.

Prima communicatie, goede levering, uitstekend apparaat

Degelijk betaalbaar materiaal

Bakplaat volledig naar wens,degelijk,mooi en prijs kwaliteit zeer goed

Très fiable et très rapide, a recommander sans hésiter.

j’ai effectué une commande et j’ai reçu mon colis le lendemain, je suis très satisfaite.

Fantastische kwaliteit

Een mixer en een fondant uitrolmachine gekocht fantastisch om mee te werken ik ben zeer tevreden voor mij geen ander merk meer

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.