Het product voldoet uitstekend aan onze wensen.

De Friteuse werkt perfect en is makkelijk in onderhoud en afwas.

Het is een geweldige machine en voldoet aan mijn verwachtingen.

Geweldige, sterke, stevige planeetmenger!

Ik heb de Maxima planeetmenger nu bijna een jaar en ben er zo tevreden over. Wat een prachtige machine, zwaar, stevig, solide en de onderdelen ook allemaal even stevig. Kleine hoeveelheden klopt ie ook goed en grote hoeveelheden kan mijn machine ook prima aan. De 7 liter kom is ideaal. In mijn blogs van Baak bakt op facebook zie je regelmatig foto's langskomen van de Maxima en mijn positieve reacties daarop. Echt een aanrader deze machine, maakt weinig herrie, mooi uiterlijk, qua prijs zeer voordelig!

Equipment well crafted.

Packaging and delivery without problems. The purchase price from you is much more favorable than the price for the same equipment delivered by the Slovak dealer.

très satisfait

livraison rapide, produit conforme à nos attentes

Prijs kwaliteit zeer goed

Goede kwaliteit prijs verhouding

Alles zoals het hoort

Zoals je mag verwachten, duidelijke website, goede levering en een goede prestatie van het product

Zeer correct.

Zeer correct. Zowel levering als service.

machine à churros, crêpière et friteuse

machine à churros, crêpière et friteuse arrivées en bon état par transporteur. matériel propre, bien emballé et facile d'utilisation. heureusement car pas de mode d'emploi en français. service client par mail réactif : un article non disponible donc 2 envois séparés. efficace et rapide. je recommande

goede machine

Ik heb de spiraalkneder van 5L gekocht, Ik kan er goed brood mee kneden. ben te vrede

geweldig

binnen 24 uur geleverd correct veel succes en tot de volgende keer

zeer ruime frituurpan

mooie ruime goed ogende frituur pan, die makkelijk in onderhoud is.

top!

Goede service en snelle levering

Aangename ervaring!

Alle producten zijn met voldoende uitleg op de webshop voorgesteld. Indien vragen je vragen hebt is de online chat een prima en onmiddellijke oplossing. Onze bestelling werd netjes afgehandeld, met ruime informatie. Onze volgende aankooop is bij Maxima Kitchen Equipment!

Très bien

Livraison rapide et bien emballée

Zeer uitstekende service

Zeer positieve ervaring perfecte levering en dit zeer snel.

Mikrowelle bestellt

Mikrowelle bestellt, pünktlich und gut verpackt geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle en goede service

zeer goed

Keurig in de showroom geholpen het product voldoet aan onze eisen

Mijn ervaring staat hier boven.

Goede service en prima producten

Ik ben blij met de producten en de prijzen van Maxima. Reageren vaak snel op de mail en komen met goede oplossingen.

Bestelling en levering prima voorelkaar

Alles prima voorelkaar

Service rapide

Vendeur sérieux et attentifs, réponds a nos questions ,livraisons rapides.

très bien sauf le mode d'emploi pas très clair

très bien sauf le mode d'emploi pas très clair

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.