I definitely recommend it to everyone

Very good and reliable service. Fast delivery, reliable packaging and goods.

All good

I'm very happy with the purchase

Goede service en materiaal degelijke kwaliteit

Heb de eerste maal iets besteld een mixer professional.nu vacuüm machine en zeer tevreden als bijna dagelijks gebruikt .

Just everything is perfect

10 point to all your team

je l'ai enfin trouvé

longtemps à la recherche d'un appareil à churros qui permet d'obtenir une bonne qualité sans se faire égorger à la caisse, j'ai enfin trouvé ce que je cherchais. Facile d'emploi, facile d'entretien, je le recommande vivement.

Moyen frais de livraison très cher

Produit très moyen très mal assemblée trois pieds sur quatre touches le plan de travail je ne recommande pas se produit

• Nous recommanderiez-vous? Non

Does the job

To work well, I put only 7 kg. Usage and clean is simple.

Super tevreden

Contact met Maxima kitchen is super. De levering was erg netjes, het transport bedrijf was ook goed. En het product dat ik besteld heb is ook erg goed. Kortom ik ben erg tevreden.

Produit conforme à mes attentes

Produit conforme à mes besoins, j'ai fait un remplacement de batteur, mon kitchenaid commençait à vieillir. Par contre le couvercle antiprojection et assez bas de gamme pour un produit professionnel. Merci

Goede contacten

Super alles naar wens product zoals omschreven .

Sehr gut

Schneller Service, Artikel ist sehr gut verarbeitet und funktioniert einwandfrei. Ich bin sehr zufrieden. Wird ich jeden empfehlen

super service

Snel geleverd, machine werkt perfect.

je conseille maxima pour vos achats

livraison rapide et materiel de bonne qualité. Satisfait!

Goed en voordelig

Goed product, snel geleverd en voor een goede prijs!

Heel makkelijk bestellen simpel ophalen goede product

Ziet er mooi uit

Supergroot. Ik heb hem nog niet gebruikt wel uitgepakt en vind het heel erg jammer dat er 2 krasjes op zitten.

Exellent

Rien a dire super

Beste keukenmachine ooit!

Top kwaliteit in zwaar deeg kneden!! Heb een jaar lang uitgezocht welke keukenmachine echt goed is en kwam ik deze toevallig tegen. Ik was gelijk verkocht! Kleine wattage, maar zoveel kracht! Het beweegt en rammelt niet tijdens het kneden, dankzij z’n 17 kilo gewicht. Heeft een erg stille motor! De Kitchenaid is niets vergeleken met de Máxima!!!

Alles wat ik er van verwachtte!

Ik kocht een planeetmenger, en die doet fantastisch werk in een mum van tijd!

Parfait très bonne qualité pour un prix intéressant

Service très rapide

amateur charcuterie

matériel de très bonne qualité et livraison rapide

great

Te order was com intime

Aanbevolen

Genial!! Profesionales!!

Muy bien...el envío perfecto. Maquinaria profesional. Muchas graciaa

• ¿Nos recomendarías?

Super Material und Verarbeitung bei Maxima

Genau was wir wollten! Von der Bestellung, über die Lieferung - und nach dem Auspacken festgestellt, das ist sie......... unsere Wurstfüllmaschine! Sehr gutes Material und Verarbeitung, für Links- und Rechtshänder geeignet. Eine zusätzliche Dichtung wäre schön gewesen. Steht gut auf unserer Arbeitsplatte, lässt sich gut reinigen und verschiedene Tüllen für verschieden große Därme sind auch dabei! Wir können sie weiterempfehlen!

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.