Kwaliteit en prijs zijn consistent.

Ik ben zeer tevreden.

Goed materiaal zoals op plaatje

Je recommande pour vos achats, très bon materiel

Super produit conforme à la description, livraison rapide et marchandise très bien emballée

Ich habe das Waffeleisen fuer Lolli Waffeln bestellt und getestet.

Nach kurzer Testphase standen die Temperatur und die Backzeit fest. Das Ergebnis ist sehr gut.

Parfait!

Livraison rapide et matériel conforme à la description. Merci!

Alles volgens verwachting geleverd

Alles werd volgens afspraak geleverd en ziet er degelijk uit. Heb hem pas 1 week in bezit dus kan nog niets zeggen over de degelijkheid. Maar tot nog toe bevalt me prima.

parfait

Matériel professionnel à bon prix. Livraison ultra rapide, livré deux jours plus tard en Belgique. C'est mon deuxième produit chez maxima, et satisfait à 100%

Top prijs kwaliteit

Snelle levering Prijs kwaliteit top Een aanrader

bon materiel

erreur de livraison bien géré pas de problème rapide et correcte

Zonder problemen alles netjes gekregen

Een goede degelijke grillplaat besteld bij maxima kitchen. Prima volgens afspraak geleverd. Betrouwbaar bedrijf.

RIEN A DIRE EXCELLENT

BON MATERIEL BON SERVICE LIVRAISON RAPIDE

degelijk matriaal

een perfecte bezorging alles vlot zeer goede service

Snel en goed

Snelle en goede service. Goed matriaal, ook precies zoals op de foto

Matériel de qualité et livraison très rapide !

Le matériel livré est de qualité et la livraison est très rapide !

Bon service

Bien reçu notre batteur mélangeur très rapide bien conditionnee et votre service mail et très rapide car j avais eu un souci et vous m avez répondu dans la journée merci je recommande votre site plus qua essayee le batteur

Dramatisch.

Service is in een paar jaar tijd van super goed naar zeer slecht gegaan.

Pas de chance

Après un problème de transporteur, et grâce à un bon suivi du vendeur j'ai enfin reçu le batteur mélangeur de 20L. Il était bien emballé et il semble d'un très bon rapport qualité/prix.

Aparaat werkt heel goed en zeer snel ben heel tevreden

Zeer goede materiaal, gemakkelijk onderhoudbaar.

Zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Mooi, gemakkelijk onderhoudbaar, trots om zoiets in huis te hebben. Zeer professioneel. Ben ook zeer tevreden over klantenservice en oplossing van problemen.

Vraag gesteld geen antwoord

Toestel draait 1 toer per minuut en er is geen motor bij??? Als ik dan chat op de website om een extra spies en draai motor gingen ze mij laten contacteren. Nooit iemand gehoord of gezien. Reclame sticker in de weg voor de brander dus nu een lekkere zwarte plek in het zicht van de klant. En dan boven zendingen voor een review? Wel hier heb je mijn review.

Good performance

Everything was fine, only the longer delivery time with one item „costs“ one star less. On the other hand i got a broken part for free! All in all quite a good performance!

Snelle levering, stevige verpakking en zeer robuuste machine

vlotte levering ,reeds 2de maal besteld en steeds ok

goeie en snelle service en stevige verpakking

Voor het afleveren even contact gehad, kort lijntje en snel geregeld om het pakketje op een andere plek neer te leggen. Prima geregeld, verder een heerlijk apparaat!

Goede duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding en keurige service en levering

Nadat mij oude hobby matige gehakt molentje de geest had gegeven, ben ik op het internet gaan zoeken naar een vervanger. Na wat zoeken op de website van Maxima Kitchen Equipment uitgekomen. Site is netjes en overzichtelijk, kon hier goed vinden wat ik zocht en in mijn vergelijk met andere sites kwam Maxima Kitchen Equipment goed uit de bus met de prijs versus kwaliteit. Bestelling geplaatst en met een dag tot 2 dagen mijn nieuwe gehakt molen kunnen uitpakken. Geweldige machine, fluister stil in vergelijk met mijn oude machine en vlees vliegt door de machine heen om er vervolgens als prachtig gehakt uit te komen. Machine is ook makkelijk uit elkaar te halen en omdat alles RVS is ook goed schoon te maken. Als ik al een min puntje kan vinden is dit het gewicht van de machine, maar dat neem ik graag voor life. Ga zeker meer spulletjes bij Maxima Kitchen equipment bestellen in de nabije toekomt . Een aanrader!! :):)

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.