Prima apparaat. Snelle levering.

Prettig

Snel, goede service en informatie

Voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar.

Goed advies, goede levering

Besteld; Maxima Deluxe Barkoeler / Displaykoeler / Flessenkoeler 2 Schuifdeuren. *Voorlichting en begeleiding tav dit product is uitstekend, vriendelijke en ervaren verkoper. *De levering is ook geweldig; de vriendelijke chauffeur heeft geholpen om de koelkast over de drempel te zetten, uit te pakken en heeft deze ook geholpen onder de bar te plaatsen.. *De koelkast maakt wel enigzins "veel" geluid door de ventilator/motor. Het slot is een beetje gammel, je voelt geen "klik" als deze vergrendelt wat een beetje moeite kost. Soms, schiet deze weer open. Het thermostaat is niet stabiel, ik heb een temperatuur ingesteld op 6 graden, maar deze varieert steeds tussen 3 graden en 8 graden gedurende de dag... Duurzaamheid nog niet getest, te kort in bezit. Algemene conclusie: een goede aankoop, prima prijs/kwaliteit verhouding.

snelle en goede levering

snel binnen en prachtig apparaat

Machine à glacons livrée rapidement et fonctionne très bien, emballage parfait!

Très satisfait, merci.

goede service snelle levering

vriendelijk snelle service en geeft goede raad als je wat wilt weten.

service is goed maar product is niet sterk genoeg.

Mijn ervaring is dat ik elke week hetzelfde onderdeel zou moeten bestellen. Het onderdeel is van plastic en het breek binnen 2 dagen bij gebruik in de juiser.

Snelle service, alleen zending niet in één keer compleet

Snel het bestelde artikel in huis, netjes en goed werkend product. Echter zending was niet compleet, na belletje werd het missende artikel direct kosteloos nagezonden.

kwaliteit prijs goed in evenwicht

Errste bestelling precies gekregen wat we gedacht hadden.

WONDERFUL

Just great. I love it. I love the way it looks. That the bowl has a handle. Aaaaaaaand that it is so so quiet. I can still listen to my music while baking. Oh did I say I love my mixer?🙂🙂🙂

een fijne ervaren.

professionele bedrijf en een goede service.

Snelle levering en degelijk produkt

Al meer aankopen gedaan bij dit bedrijf. Snelle levering en de apparaten die ik aangeschaft heb zijn prima.

Top. zeer vlot geholpen.

Alles perfect verlopen volgens afspraken.

zeer goede service en snelle levering

Fantastische service bij bestellen en bij het vragen naar meer info. Levering ging zeer snel. Misschien eens bellen of mailen wanneer de chauffeur juist bij je zal zijn , zou handiger zijn.

Goede prijs kwaliteit verhouding en defecten/gebreken worden direct opgelost.

Nu 2 jaar een dubbele friteuse in gebruik met aftapkraan. Na een paar maanden gebruik was van 1 deksel het handvat losgekomen. Hiervoor werd direct een nieuwe deksel toegestuurd. Het was wel even zoeken hoe de klacht moest worden ingestuurd, maar uiteindelijk verliep de afhandeling zeer snel.

snelle levering goed verpakt vriendelijke chaufeur

het produkt is Geweldig

goede service, goede prijs-kwaliteit!

Koelkast en vriezer gekocht. Goede service, handig via de chat. Blij met de kwaliteit.

snelle en goed communicatie met het personeel!

Erg vriendelijk en goed geholpen.

très bon service et livraison rapide

très bon service, livraison rapide, produit conforme à la description

Heel goede service

prima afgehandeld

onderdelen besteld via de site, en ontvangen, was onduidelijkheid over het aantal besteld en ontvangen, daar is snel op gereageerd , en volledig naar tevredenheid opgelost.

Snelle en goede service

positief

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.