super apparaat en snelle levering

Erg blij met deze frituurpan. Werkt goed.

Goed product en snelle levering

Fijne friteuse voor een mooie prijs. Snelle levering en goed verpakt.

Lieferung und Gerät perfekt

Komplikationslose Bestellung und sofortige Lieferung auch der Preis ist sehr ansprechend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Muy buena máquina

El envío sin problemas y todo correcto

• ¿Nos recomendarías?

Service rapide et efficace

Livraison rapide et réponse claire à nos demandes de renseignements

Smart ! Excellent service commercial

J'ai commandé une plaque à induction portable. Malheureusement elle ne fonctionnait pas (à 500 watts et 50 degrés le contenu de la casserole bouillait en 2 minutes) J'ai pu retourner facilement la plaque et finalement Maxima m'a remboursé la plaque ET mes frais de port. Le service commercial est réactif et à l'écoute du client. Un vrai plus en cas de problème.

En marche depuis 7 jours

Machine reçu en 4 jours ,très bien emballée! La qualité semble au rendez vous, surtout pour le prix;) La machine est livrée avec des tournevis clé plate et fusible de rechange ainsi que différentes pièces qui se casse ou perdre facilement!

Communication ok

J'attends toujours la notice en français je ne sais pas lire l'anglais, je ne peux pas utiliser mon article sans notice c'est litigieux !!! Une fois que le produit est là c'est fini !!

Bardzo dobry kontakt z klientem, solidny produkt!

Po zgłoszeniu drobnego problemu szybki kontakt i pomoc. Kupiony robot planetarny to solidny produkt, mało znany i reklamowany na polski rynku, ale jest solidniejszy od wielu markowych konkurentów. Dzięki za udaną transakcję!

• Poleciłbyś nas? Tak

Rapport qualité prix impeccable

Attention il faut 8 litres d'huile car gros volume de cuisson mais sinon pour le prix, c'est une très belle machine

Tevreden

Na een misverstand over de levering van mijn vleesmolen die op 3 dagen zou geleverd worden maar niets was minderwaar meer dan een week later had ik nog niets gekregen ,na telefonisch contact met Maxima en grondig onderzoek is mijn vleesmolen toch aangekomen blijkbaar hadden ze een verkeerd gsm nummer ondertussen heb ik de vleesmolen al twee maal gebruikt en voldoed aan alles wat voorgeschreven word ben heel blij met de aankoop van mijn molen service was ook heel goed zowel telefonisch als via e mail een aanrader

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Goede ervaring met verkoper

Vlotte verzending en levering .

Guter online Handel, schnelle Lieferung

Das einzigste mango, es war nicht ersichtlich ob der bestellte Zubehör, der nicht auf Lager war nachgeliefert wird, erst nach chat verkehr, Email erhalten das die Ware nachgeliefert wird

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed geregeld

Fijn samenwerking met maxima Kitchen Equipment Voor vragen hebben ze een oplossing Lunchcafedehoutloods. Leerdam

Bien grandeur parfaite

Livraison rapide parfait par compte vérifier les règlements avant de réclamer alors que c’est déjà débité sur le compte

Quality

Superb quality and quick delivery.

Perfekte küchenmaschine,sehr robust und sehr leise. Sehr schnelle Lieferung und noch freundlichere Kunden Betreuung

Prima product voor de beste prijs

Zeer positief, kan niet beter

Subliem als kneedmachine

De Máxima gebruik ik hoofdzakelijk om brooddeeg te kneden en dat doet ie voortreffelijk. Bij heel veel machines beweegt het gedeelte waar de kneedhaak zit en tijdens het kneden nagenoeg geen geluid en de Máxima is prijstechnisch goed.

Je recommande maximas

Service clientèle ok. Nous informer sur les avancées de la commande ,c'est assurant. Délai livraison respecté. Juste là tout es impeccable. .mais je n'ai pas encore utilisé les produits. J'attend après déconfienement covid19. On verra après les saisons été.

Top machine, degelijk, stil, krachtig en redelijk geprijsd.

Ik heb een 2e keus MPM 7L gekocht. De machine was pas 2 maanden later leverbaar en zolang wilde ik niet wachten. Vond het wel spannend, want ja het was een 2e keuze... Het overtrof mijn verwachtingen, wat een mooi, gaaf apparaat is het. Heel blij mee! Hij kneed geweldig mijn brooddegen. Beste mixer die ik ooit gehad heb.

Velocissimi

Ottimo prodotto

• Ci consiglieresti? Si

Netjes geholpen

Netjes geholpen na wat vragen over een vleesmolen helaas mocht er geen korting af

Material de muy buena calidad

Todo correcto aunque he solicitado información sobre la batidora térmica que he comprado y no me han dado más información

• ¿Nos recomendarías?

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.