Pluspunten

goede prijs/kwaliteit, goede service, snelle levering.

Een alfanumeriek huisnummer wordt niet aanvaard bij het plaatsen van een order. Kan misschien even aangepast worden?

Positif

Parfait,livraison rapide et article conforme a la description

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Marchandise recu rapidement prix très intéressant et produits de qualité Je recommande

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering webshop besteld en betaald. Telefonisch dag later nog wat bij besteld. Kreeg link voor betaling en werd bij bestaande bestelling mee geleverd. Tot nu toe tevreden over geleverde procucten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Antwoorden snel je mail en anders bellen ze je. Klant vriendelijk

Tot nu toe zou ik niks kunnen bedenken

Pluspunten

Snelle levering, tel bijstand

De beschrijving van het toestel is niet volledig. Hoe geraak je aan de knoppen om de temperatuur te regelen?

Nee

Pluspunten

Hij doet wat je van zo'n machine verwacht. En geluidloos.

Misschien een timertje erop

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

A éviter!

Suggestions

Bruleur recu , je le branche au gas et je constate une fuite de gas au niveau du conduit de gas du bruleur(soudure mal faite qui fuit). Le sav me ballade je vais deposer plainte auprés des tribunal compétent.

• Nous recommanderiez-vous? Non

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was 100% in orde en binnen de afgesproken termijn

Bij aanschaf was een onderdeel geleverd, waarvan toen al bekend was, dat dit onderdeel niet voldeed. Er is om die reden een ander onderdeel ontwikkeld en ook leverbaar geworden. In wezen had dit onderdeel onder garantie vervangen moeten worden, maar dat werd niet gedaan. Je kon het onderdeel separaat bestellen. Het eerder meegeleverde onderdeel, dat niet voldeed hebben wij dus maar verscrapt. Dit is dus duidelijk een heel negatief punt.

Pluspunten

De snijmachine doet prima zijn werk en keurig netjes snel geleverd. Helemaal top!

4 étoiles: bon service, bien traité

Un collaborateur francophone

Pluspunten

Er word goed gereageerd op een klacht en de bezorging is op tijd. Daarom een magere "Ja" als aanbeveling. ----- Update. De nazorg is van prima kwaliteit en derhalve ook een opwaardering van het cijfer. En is daarmee ook de aanbeveling een "gewone JA" geworden.

Zelf na de klacht over beschadigingen op de eerste twee artikelen die ik besteld had, kwam als tegemoetkoming van beider zijde een nieuwe bestelling voor een product met een flinke korting. Maar ook dit artikel was beschadigd. Dat is gewoon jammer en ik weet niet of dit "murphie's law" is of dat dit regulier is, ik ben dan ook huiverig om nogmaals te bestellen. ----- Update. De nazorg is van prima kwaliteit en derhalve zal ik een volgende keer gewoon weer bij Maxima bestellen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Top leverantie en machine

Nee

Pluspunten

vlot gebruik

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Mooi product!

Pluspunten

Enorm goede service! Ik had een verkeerde aankoop gedaan qua grootte vaatwasmachine. Ik werd direct geholpen toen ik vroeg of ik deze kon inruilen. De levering was al na een paar dagen. De machine was makkelijk zelf te installeren. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

* komen afspraken na / eerlijk in advies * aankoop overtrof onze hoop * zeer stevige en goede kwaliteit * zachte prijs

Pluspunten

-Tevoren tel contact gehad over welke kom geleverd werd en duidelijk en correct te woord gestaan. -Juiste kom (met handvat) geleverd -Hele snelle levering (1 dag, ma besteld en di ontvangen) -Fijne machine die ook kleinere hoeveelheden goed kan mengen -Krachtig om 3 kilo botercreme 1:1 te maken zonder problemen -Erg stil, zelfs op hoogste stand

- Ander systeem om kom te plaatsen. Er blijft water in de gaten achter - Als klopper aan de voorkant van de kom gestopt is dan schaaft deze bij het optillen van de kop langs de kom - Bovenste rand van de kom blijft na afwassen water in achter. Rand iets meer aansluiten op kom zodat er geen water in achter kan blijven

Positif

Très bon produit bon rapport qualité prix

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.