3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Onderdeel was kapot van vaatwasser. Volgende dag in huis. Prima instructie gekregen over montage. De vaatwasser doet het weer prima. Mijn dank voor de goede service!

Ben zeer tevreden. Zo doorgaan met jullie prima service!

Pluspunten

Na enkele malen gebruiken kan ik dit product zeker aanraden. Kan met gemak een brooddeeg op basis van 1kg bloem aan.

Voorlopig geen problemen.

Pluspunten

Snel, goedkoop, prima

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie per mail.

Bezorging drama!. Tijdvak is op de dag zelf 3x verschoven. Wat heb ik dan aan een tijdsvak. Ik zou een uur van tevoren gebeld worden. Is ook niet gebeurd. Daarbij is de levering letterlijk tot de deur. Het zou wel fijn zijn als het i.i.g. in huis wordt geleverd en niet op straat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht

Nooit meer

4 stars: good service, well treated

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

très bon rapport qualités prix et livraison rapide et impeccable

Suggestions

mode d'emploi en français

Pluspunten

Op tijd en netjes geleverd

Er zou vantevoren gebeld worden, maar dat is helaasniet gebeurd

Pluspunten

Robuust apparaat. Goede overbrenging daardoor stille machine.

Er zou een vlinder met een rubber zijkant ontwikkeld kunnen worden. Kitchenaid heeft ook zo een ding. Ook zou een aansluiting voor boven op de machine prettig zijn. Je zou dan de kitchenaid vleesmolen en pastamachine kunnen aansluiten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel correct gewoon goed!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte service

Pluspunten

Ik had een odnerdeel nodig van een verouderd type planeetmenger en dit was gelukkig nog na te bestellen.heel snel geregeld en heel snel in huis.

Pluspunten

De prijzen zijn gunstig, er wordt snel geschakeld en afspraken worden nagekomen. Fijn bedrijf om mee te werken!

Het zou fijn zijn als de mogelijkheid er is oude goederen mee retour te geven.

Pluspunten

Een snelle levering van een kwaliteitsproduct. Het toestel dat ik aangekocht heb was degelijk verpakt. Het resultaat van de planetaire menger is verbluffend. Na slechts 7 minuten mengen kreeg ik een prachtig pizzadeeg, er ontstond een mooie glutenstrengel met een mooi egaal vlies tot gevolg. Bovendien is deze menger geluidsarm, maar toch sterk.

De handleiding is duidelijk vertaald vanuit de een of andere exotische taal, met de nodige taal- en Layoutfouten tot gevolg. Dit kan toch wel wat beter verzorgd worden.

Pluspunten

Snelle levering, superfijne machine en goede communicatie.

Pluspunten

Zeer goede en fijne ontvangst ,vriendelijk en bekwaam personeel en goede uitleg van matriaal en van de Spiraalmenger zijn we heel tevreden

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

tres bonne qualité une livraison rapide tres sérieux cordialement

2 stars: worse than expected

Positive

Pricing

Suggestions

Accessories, service, return policy, communication

• Would you recommend us? No

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.