Pluspunten

De au bain marie die ik besteld heb is inmiddels binnen.Het is een mooi en perfect afgewerkt apparaat en het is een zeer snelle en verzorgde bestelling geweest. Mijn hartelijke dank hiervoor en vooral voor de service. IN EEN WOORD PERFECT.Ik ga hem een dezer dagen gebruiken.

Jammer dat er in de deksels geen uitsparing zit voor een lepel.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

übersichtlicher Shop, geliefertes Produkt entspricht der Beschreibung schnelle Lieferung

Verbesserungspunkte

Alternative zum Express-Versand wäre gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Goede productomschrijvingen op de site Snelle levering

Op de site wordt gemeld dat als je het product ergens goedkoper ziet, ze een tegenbod doen. Dit vindt ik enigszins vreemd. Lang gegoogeld naar een planeetmenger maar alleen te krijgen via Maxima tegen huidige prijs. Knappe jongen die de producten goedkoper kan vinden.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit ! Snelle leveringen .

Pluspunten

De mixer doet wat van hem verwacht wordt.Daar is hij ook voor gekocht

De handleiding is zo minimaal dat kan beter.Schoonmaken zou eenvoudig zijn, maar toch wil ik graag weten hoe.Ik ben partikulier, dus mijn visie en gwoonten wijkt af van professionele bakkers. Ik ben vrijwilliger molenaar en heb ook vele collegas die brood maken.Dus hoop ik dat ik mijn collegas goed nieuws te kunnen melden zodat ze bij kneden niet langer foodprocessors moeten molesteren.

4 stars: good service, well treated

Positif

rapidité prix choix

Suggestions

ras

Pluspunten

Een snelle en correcte levering gekregen .Ik had graag voor mijn vleesmolen een andere gatenschijf gevraagd en dat was geen enkel probleem.

Pluspunten

Heel snelle en correcte service. Zowel administratief als praktisch. Heel correcte service bij aflevering.

Ik kan bij deze levering geen verbeterpunten bedenken.

4 stars: good service, well treated

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

du matériel sérieux avec des bons prix

Suggestions

commande d'un batteur pro le 04/10/2018 en stock avis d'expédition le 8/10/2018 avec code tracking le 19 le code tracking n'a pas de mouvements, donc pas encore expédié J'ai été débité le 4/10/2018 ( à la commande et pas à l'expédition) Après réclamation j'ai reçu le batteur quelques jours après: OUF!

Positive

Very fast delivery. Good quality machine.

all ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over het product

Nieuw vervoersbedrijf nemen!! de chauffeur die het bracht, was ronduit schofterig. Eigende zich fooi toe, toen ik daar iets van zei "gooide"hij het geld naar me toe en zei ; Nou, hier heb je €1.50 meer heb ik niet.!!

5 stars even more

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Prima afhandeling, niets op aan te merken.

Pluspunten

Alles perfect verlopen, snelle levering!

Pluspunten

snelle en nette levering

geen

Beste nog een geluk dat ik een beetje handig ben , toen ik de snijmachine voor de 1ste keer aanlegde hoord ik een hels lawaai dat zo 5 seconden duurde en daarna niks meer ik hoorde enkel de motor nog draaien, dus heb ik dat ding opengedaan, de riem eraf maar wat bleek hij ging er niet meer terug op na een beetje studiewerk zag ik dat de motor gewoon ondersteboven was geplaatst, dus heb ik alles losgevezen en op een correcte wijze terug geinstalleerd en nu werkt het ding perfect, maar zoiets lever je toch niet af groeten Bogaert Stefaan

Pluspunten

Maakt weinig lawaai, professionele apparatuur, zeer degelijk materiaal, mooi kleurtje.

Het gewicht, maar ik weet niet of daar veel aan veranderd kan worden? En een handgreep aan de mengkom mis ik wel.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.