Pluspunten

snel geleverd

maar 1 mandje

Pluspunten

men heeft onmiddelijk laten weten dat bestelde product niet voorradig was zonder mij aan het lijntje te houden. er werd een alternatief voorgesteld of een datum waarop het product geleverd werd. de levering is daarna correct en op de juiste datum gebeurd. eerlijk, vlotte afhandeling. zeer tevreden

Pluspunten

Zeer degelijk materiaal en zeer snel geleverd! Uiterst tevreden!

Pluspunten

Goed product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Heel goed bereikbaar, heel snelle levering, lage prijzen en uitstekende kwaliteit !

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Livraison très rapide, très bon service clientèle qui est très réactif aux demandes du client et surtout matériel de qualité

RAS

Pluspunten

snelle levering goede klantenservice

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

degelijk apparaat

Nederlandstalige gebruiksaanwijzing was niet aanwezig is desgevraagd wel per e-mail nagestuurd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Artikel was niet op voorraad maar wel beschikbaar online. Daarna zelf moeten nabellen. Komen geen afspraken na en denken niet mee voor een alternatief

Pluspunten

Goede communicatie! Topproducten voor een zacht prijsje!

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon en in de toonzaal.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

sehr guter Onlineshop - schnelle Lieferung - Klasse.... !!!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr angenehme Geschätsbeziehung,gerne wieder!

5 stars: perfect, definitely recommended

Prima kwaliteit , snelle levering

4 stars: good service, well treated

Positive

Ik gebruik de maxima blender elke dag, het is degelijk apparaat, makkelijk te reinigen.

Suggestions

Omdat ik het veel gebruik heb ik wel jaarlijks een lekkende cutter unit. Omdat ik niet handig genoeg ben om die te vervangen, vervang ik de ganse Jar. Een youtube filmpje over het vervangen van onderdelen zou wel handig zijn.

Pluspunten

goede service en optijd afgeleverd

het beloofde vaatje wasmiddel is niet geleverd misschien vergeten

Pluspunten

SNELLE EN DUIDELIJKE SERVICE!

4 étoiles: bon service, bien traité

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

livraison rapide et prix

Suggestions

Bol de la machine pas facile à nettoyer.... Livré avec des taches de graisses.

Pluspunten

goede bereikbaarheid bij vragen (telefonisch en mail) af te halen bij showroom en/of snelle levering. Heb deegmenger, blender en citruspers gekocht, met uitzondering van de citruspers nog niet echt veel gebruikt maar het lijken me heel goede stevige producten. Vooralsnog heel blij mee.

geen

Pluspunten

Super service van de monteur!!!!

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.