Goedkoper maken

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Geleverd volgens afspraak , ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Prima team koop hier zeker nog meer.

Suggestions

De kwaliteit voort zetten zoals dir nu is.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Heel snelle levering vandaag bestellen morgen in huis en de bains werken zeer goed!!

Pluspunten

Nadat het pakket op een verkeerd adres is gebracht heel adequaat opgepakt door Melanie en de uitstekende ontzorgende mail erop volgend Er werd een nieuwe gestuurd en jullie zorgen voor de rest. Leuk contact op de site bij bestellen producten en de hulp.

Geen, ben bijzonder tevreden

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Produits de qualités, livraison rapide et en bon état

Suggestions

mode d'emploi uniquement en anglais. On devrait pouvoir en avoir un en français

2 Sterne: schlechter als erwartet

Neutral

Verbesserungspunkte

Es fehlt an einer Beschreibung, der man zumindest die Beschreibung der einzelnen Funktionen und Schalter entnehmen kann

Pluspunten

snelle correcte afhandeling van de aankoop bij vragen telkens een snelle en vriendelijke service op het eerste zicht top toestellen!

tot op heden heb ik geen verbeterpunten te melden.

Pluspunten

Als in Noorwegen gevestigd bedrijf is het aantrekkelijk in Nederland te kopen, zeker als dat bij een bedrijf is dat goede apparatuur tegen een schappelijk prijs levert, zoals Maxima Kitchen Equipment. Ondanks onze buitenlandse vestiging waren de aankopen geen probleem en de levering (in NL) ging voorspoedig. Eén product had - achteraf gezien geringe - problemen, maar die zijn in overleg met de technische dienst uiteindelijk opgelost. Als het niet opgelost was geweest, had men het apparaat nota bene opgehaald en een nieuwe bezorgd! Dat vind ik een uitermate goede instelling. Ik kan dit bedrijf daarom zeker aanbevelen.

Communicatie was goed, maar had in een enkel geval ietsjes sneller gemogen omdat wij wat zenuwachtig werden i.v.m. een naderende deadline.

Pluspunten

Kregen een beschadigde zending (ijsblokjesmachine) binnen. Na één telefoontje en een mailtje met foto's werd de zending direct omgeruild. Prima service.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkope producten die, hun prijs in beschouwing genomen, toch nog degelijk aanvoelen. Bedrijf is via verschillende kanalen bereikbaar voor informatie en/of hulp. Levering verliep vlot.

€26,59 aanrekenen om te betalen met bancontact, meer dan €30,- voor een betaling met kredietkaart! Echt niet meer van deze tijd en pure geldklopperij. Zeer dure werkuren/voorrijkosten.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit ( 5 liter Maxima spiraalkneder) Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Goed product

Pluspunten

degelijk product aan een goede prijs

de gebruiksaanwijzing kan beter, zeker de Nederlandse vertaling

Pluspunten

Goede producten voor goede prijs

Pluspunten

Goede aflevering, product was goed verpakt. Ook de bakplaat / Plancha ben ik zeer tevreden over.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

service clients disponible, grand soin mis dans l'emballage d'un produit de qualité

Suggestions

s'il y avait un mode d'emploi en français, ça serait parfait!

Pluspunten

snelle service, makkelijk online ondersteuning via chat

factuur onmiddelijk mailen na bestellen

4 stars: good service, well treated

Positive

Prima service en een snelle levering!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levertijden ( was veel Te laat geleverd) en communicatie ! Bericht met chat gebeld en gemaild en pas na paar dagen concreet antwoord ivm levering

Pluspunten

Good products for a better price, surely not as perfect and advanced as some big brands but they work as expected.

Would like to see further equipment working instructions and specifications.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Service?

Pluspunten

Zocht in het Frans want woon in Frankrijk en had niet door dat het om een NL bedrijf ging. Ruim goedkoper en dankzij Nathalie direct tot aanschaf overgegaan.en het apparaat de week daarna in Mijdrecht opgehaald omdat ik toevallig in de buurt was. Prima service!

Pluspunten

Alles draait goed en je kunt met de kneder mooie deftige degen kneden! Moet wel zeggen dat ik de kneder nog maar 2 weken heb dus kan er nog niet echt een oordeel over vellen!

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.