Parfait livraison rapide et sérieuse

Commande très rapide et livraison rapide malgré la distance

bonne dans l ensemble

bon contact probleme de payement,ça ne passe pas directement avec le service PayPal

Ik ben heel tevreden van de algehele service, behalve het leverproces. Mijn pakje werd bij de buren geleverd, zonder notificatie aan mij. Daarbij was het heel duidelijk wat het pakje bevat, dus konden zij er meteen mee weg als ze wilden.

Heel slecht !!

Zal ik hier nog iets kopen Nee!! Wordt van het kasje naar de muur gestuurd! Heb het toch zelf kunnen vinden! Maar service is wel heel slecht!

Vlotte levering en

Geleverd in 3 dagen

Tutto ben organizzato

Ad oggi sono rimasta piacevolmente sorpresa dalla vostra professionalità ed efficienza. Non conoscevo la vostra azienza e di conseguenza i vostri prodotti, ma si è rivelato tutto perfetto. Grazie

In een woord: uitstekend

Snelle service, artikel van uitmuntende kwaliteit.

Zalig

Zalige kneden voor mijn brood,hij heeft 1 nadeel hij is zo stil dat ik hem vergeet

In minder dan 24 uur had ik reeds mijn bestelling. Top

Professionale

Avevo già prenotato la planetaria un anno fa da Amazon ma non era mai disponibile, ho optato per un'altra ma non mi ha soddisfatto. Ho deciso di rivenderla per comprarmi la planetaria Maxima e devo dire, nonostante la uso solo da una settimana che mi ritengo abbastanza soddisfatta

• Ci consiglieresti? Si

Prima levering ,tot nu bevalt apparatuur ook top.

Prima levering

Keurig op afgesproken tijd geleverd.

Degelijke producten tegen een goede prijs en snel geleverd!

Reeds verschillende apparaten aangekocht. Degelijke en duurzame machines en ander kookgerei tegen interessante prijzen.

MT6 Toaster schnell, einfach und gut

auf der Suche nach einem guten Toaster für die ganze Familie, bin ich hier fündig geworden. Kurzentschlossen habe ich den Toaster am Montag bestellt - Lieferzeit 24h. Corona und der Wintereinbruch haben mir einen Strich durch die Rechnung gemacht - Dank der "Paketverfolgung" wusste ich aber immer wo der Toaster gerade ist. Nach 7 Tagen war er da und ich wurde nicht enttäuscht! Solide verarbeitet, tolles Toastergebnis! Gleichmässig gebräunt kommt er auch mit grossen Sandwichscheiben zurecht. Am besten gefällt mir das man einstellen kann ob 2, 4 oder 6 Scheiben getoastet werden sollen, das spart an Energie.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Great to deal with

In our present climate (covid) we had delivery problems through no fault of Maxima... but they were very helpful and informative about the situation when ever I made contact with them... very professional...highly recommended

Fantástica

Una empresa seria,la maquina funciona perfectamente

• ¿Nos recomendarías?

Prima prijs-kwaliteit

Dubbele friteuse besteld. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Volgende keer weer.

Snelle levering goede service mooi product

Helemaal tevreden met de persoonlijke service de goede producten en de snelle levering.

des collaborateurs exellents.

n etant pas habile avec l ordinateur et apres avoir commis une erreur sur ma commande initiale, vos equipes ont tout fait pour que je recoive s l article dont j avais besoin, et pour ca, merci. guy.

top

goeie machine en snel geleverd

OTTIMA

OTTIMA AZIENDA , DIALOGO VELOCE , SPEDIZIONE RAPIDA , PRODOTTO DI OTTIMA FATTURA COME DA DESCRIZIONE

• Ci consiglieresti? Si

Delivered quickly & good condition, excellent induction cooker.

Excellent value for money on a good product. Very fast delivery.

Erg nette frituur, in het echt nog strakker dan op de foto

Prima beschrijving, snelle levering. Keurig bezorgd. Fijne site om te zoeken en vergelijken. Prijs ook nog erg scherp.

prima apparaat

Mooi friteuse gekocht en inmiddels ook alweer gebruikt. Friteuse wordt erg snel warm. groot verschil met oude. Verder is er voldoende mogelijkheid om div hapjes in te doen. Top ding die er ook nog eens mooi uit ziet

Artikelen goed verpakt en snelle levering

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.