5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

malgré mon anglais tres primaire l'acceuil et les informations sont tres claires la societé m'a envoyé un plan des pieces detachées complet ainsi que le site d'achat en ligne au top j'ai pu me depanner dans les deux jours merci a votre equipe cordialement R SCIPION

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

vlotte levering volgens afspraak. Prima producten , correcte prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Vlotte correcte levering

Pluspunten

Zeer tevreden met deze molen, doet het voorlopig uitstekend, sterke en degelijke behuizing, makkelijk schoon te maken

kan geen bedenken

Positive

goed geholpen met de juiste informatie. we hebben een vaatwasser gekocht. tijdens de installatie hadden we wat vragen en zijn hier prima in geholpen. voor het eerst iets gekocht bij dit bedrijf en het voelt goed!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering snelle retour en vervanging van oven die beschadigd was bij levering snelle respons op vragen aan de service afdeling

Chat Now! functie is waardeloos. Elke keer dat ik een vraag had, heeft men mijn gegevens moeten noteren om nadien terug contact op te nemen. Gelieve jullie medewerkers van de 'chat' afdeling beter op te leiden. De oven die geleverd werd, was beschadigd Transportfirma was niet op de hoogte dat er ook een oven retour moest gaan, maar hebben deze uiteindelijk toch meegenomen dankzij de goodwill van de chauffeur

Positive

Absoulutely great company to deal with fomstart to finish thank I

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

manier van bestellen via de site is beter.

verzenkosten zijn te hoog.

Pluspunten

Snel levering!!

Pluspunten

We bestelde een vaatwasser met een verkeerde aansluiting en deze kon makkelijk omgewisseld worden. Ook is het fijn dat Maxima Kitchen Equipment flexibel is met de levering, ook deze kan aangepast worden. Goede service en snelle reacties.

Het zou helemaal super zijn als er standaard hulp aangeboden word voor de installatie van de apparaten.

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

Pluspunten

Netjes gehouden aan de afspraken & super levering

Geen doorgaab zo :)

thank you

Thanks a nice gadget

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Product onlangs vermelding dat het voorradig is toch niet op voorraad. En bij het terug betalen duurt het 2 weken voordat het geld is terug gestort. Zeer slechte service. Op mail wordt ook niet gereageerd.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

snelle levering van nieuwe machines

Suggestions

levering van onderdelen kan sneller eerst betalen en dan leveren waardoor de machine die stuk is niet gebruikt kan worden

2 stars: worse than expected

Suggestions

I would love to be able to rate the product (which was purchased as it claimed to be delivered withing 2 to 3 working days)..... but eleven days later I am still waiting for it to be delivered.

4 stars: good service, well treated

Good service

Suggestions

perhaps, quick look, easy return of the product, in the same shift

Pluspunten

Snelle levering en goed advies. Afwasmachine goed in gebruik we zijn er blij mee als club.

Pluspunten

Pluspunten

website overzichtelijk

kortingscode voor zakelijke klanten zou netjes zijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs kwaliteit goed

afleveren niet correct, chauffeur had geen pompwagen bij zich waardoor ik 4 personen vanuit andere vestiging daar naar toe moest sturen, Bij onderhoud abbonement nu al betalen voor onderhoud voor over een jaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

start en stop schakellaar + automatische stop bij opening

1.de afvoer van het vuile water is totaal ongepast, er wordt een darmpje bijgeleverd (speelgoed ?) waar niks door kan, zelfs bij een grotere darm die op de bak wordt aangesloten kan het water niet weg, de uitlaat is te klein, vuil water loopt niet voldoende af waardoor opvangbak gaat overlopen. 2. de uitlaatklep voor het uitwerpen van de geschilde aardappelen zou moeten voorzien zijn met linkse en rechtse wanden zodat aardappelen niet in't rond vliegen bij het openen van de klep en bij het uitwerpen.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.