Pluspunten

Snelle service!

Technische ondersteuning in het weekend kan beter

Pluspunten

Graag de beschrijving van het artikel ook in het Nederlands. Is nu alleen maar in het Engels.

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Goed advies en snelle correcte levering.

Pluspunten

snel levering

geen

Pluspunten

perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Quick resolution of the problem. - Fast delivery after bureaucracy. - Good product, nice quality. - Reasonable price.

- Better and faster email check and replies. - e-commerce website's help chat must know indeed if the product is available in stock as I was informed of availability and it was not available. - Check the product before leaving the warehouse to avoid return for factory defects.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie online.

De site is erg druk en onoverzichtelijk. Voor wat betreft de verzendkosten het is raar dat als je van meerdere producten 2 stuks besteld de verzendkosten ineens €35, worden. Wij bestellen dus alles apart om de kosten te drukken.

Pluspunten

Goede communicatie en prachtige producten voor een redelijke prijs.

4 stars: good service, well treated

2 sterren: slechter dan verwacht

Site niet up to date. Op site staat meteen leverbaar. Na bestelling en betaling krijgen we dan een mail dat deze toch niet op voorraad is. 3 tot 4 weken wachttijd.

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een nog betere prijs. Klantvriendelijk en makkelijk te bereiken.

Ik zou mijn punten van de vorige bestelling wel graag erbij kunnen berekenen voor extra korting, ook als ik niet ingelogd was! hahaha

Pluspunten

snelle levering goede service/klachtoplossing

Pluspunten

snel en correct

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Alles hat reibungslos geklappt, von A wie Angebot bis Z wie Zustellung

Verbesserungspunkte

Bedienungsanleitung und Ansprechpartner auf Deutsch bitte.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Super schneller Versand, gute Produkte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Lagere verzendkosten

5 stars: perfect, definitely recommended

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Très bon matériel, livraison correcte (6 jours ouvrables). Service client rapide.

Suggestions

Il faut changer de transporteur. Cout du transport pour la France très élevé (100 euros). Délai de livraison de 7 jours ouvrables (9 jours avec les samedis et dimanches) et non pas 3 jours comme annoncé. Le livreur laisse le matériel devant le camion, n'a pas de diable pour nous aider à rentrer le matériel et refuse qu'on vérifie le matériel. Vu le prix du transport, c'est inacceptable. Pas de mise à jour régulière de l'avancement du transport sur le site du transporteur: pendant 3 ou 4 jours, il n'y avait aucune information sur le colis, puis 1 information ensuite plus rien jusqu'à la livraison.

Pluspunten

vlugge levering en toestel werkt tot heden uitstekend

Pluspunten

Netjes te woord gestaan. Wij hadden met spoed een koelwerkbank nodig en deze is de volgende dag geleverd. Snelle service!

Wellicht kan de vrachtwagenchauffeur de lege verpakking mee nemen.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.