5 stars: perfect, definitely recommended

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Simpel, dergelijk en doet goed ze werk

Pluspunten

De Maxima Sous Vide 8.5L is een prachtig toestel met enorme kookmogelijkheden (fonds, marineren en voorgaren van vlees, sauzen vb. ook veenbessen in rode bessensap...): al allemaal geprobeerd en fantastisch resultaat. Prijs Kwaliteit TOP! Correcte en snelle levering met telkens een mailtje zodat je op de hoogte blijft van de leveringsstatus.

Pluspunten

In goed telefonisch overleg de eindejaarskorting van 7,5 5 kunnen gebruiken. De prijs van het product kwam daardoor nét onder 500,00 waardoor verzendkosten moesten worden betaald. In het telefonisch contact dit besproken en de verzendkosten werden door Maxima niet in rekening gebracht.

In het prettige telefoongesprek werd mij aangegeven dat ik zelf het bezorgmoment (op een woensdag) kon aangeven. Dit heb ik op de website ingevuld. Ik kreeg op de maandagmiddag een mail waarin stond aangegeven dat morgen (dinsdag dus) de bestelling zou worden geleverd. Ik heb toen gezorgd dat ik thuis was, maar dat bleek tevergeefs geweest te zijn... De bestelling werd, zoals aangegeven, op woensdag bezorgd. Geen groot issue, maar ik heb had vrij genomen om dinsdag thuis te zijn. Voor de rest een prima service en uiterst tevreden met het aangeschafte pruduct (spiraalkneder van 20 liter) M.vr.gr. R.Zwaan

2 Sterne: schlechter als erwartet

Positive

Lieferung und Mängelbehebung sehr gut undd schnell

Verbesserungspunkte

Leider noch keine Rechnung erhalten ...sonst hätte ich 5 Sterne gegeben

Pluspunten

Komen afspraak na

Pluspunten

ik ben heel erg tevreden ,nog beter dan als ik verwacht had ik heb er rogge brood en boter broodjes mee gemaakt schuim, boter crème, geweldig ECHT EEN AANRADER GRT jOHN

geen,

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

snelle service meteen correct goed verpakt voor transport

komt me niet te binnen

Pluspunten

factuur kwam laat na levering produkt maar dit kwam waarschijnlijk dor de feestdagen

Pluspunten

snelle levering goed materiaal prijs kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk product

service en kosten geniepig

Pluspunten

Kwaliteit voor een betaalbare prijs, klantvriendelijk en men denkt met je mee.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb op zondag mijn bestelling geplaatst. Pas op woensdag een mail gekregen dat de betaling eerst moest worden uitgevoerd. Die communicatie moet je onmiddellijk doen. Dan op vrijdag telefoon gekregen dat mijn bedrijf niet bestaat (gecontroleerd bij de europese commissie). Schandalig ! Dit is dan rechtgezet. Dan op maandag levering. Alles ok. dan nog moeten vragen achter een factuur = voor een zelfstandig iemand zéééééér belangrijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vacumeer apparaat gekocht. Mooi apparaat wat doet wat het moet doen. Netjes in een krat op tijd afgeleverd met een goede Nederlandse beschrijving.

Moertjes op de achterwand maken, ik heb die er 1 keer afgehad en 1 van de 4 schroefjes is al lam gedraaid. De datum in de las drukken werkt niet handig.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Probleem van niet kloppende webshop goed opgelost

Webshop beter onderhouden.

Pluspunten

We zijn netjes geïnformeerd

Pluspunten

Snelle levering, super servies.

4 stars: good service, well treated

Woks splendid!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Maxima Kitchen Equipment hat wirklich Tolle Produkte. Ich werde sicherlich noch weitere Küchengeräte da kaufen...

3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Makkelijk hanteerbaar, makkelijk schoon te houden

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.