Pluspunten

prima maxima mijn bestelling zeer snel geleverd met klein vervoers kraakje in het handvat een mailtje met live chat en de dag er achter had ik het handvatje al thuis Dank Voor de snelle reactie doe zo voord !!!

kan dat nog beter ?

Great product

Pluspunten

Top service, goede uitleg, showroom was top, komt de afspraken na, levering was zoals afgesproken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geleverd. Mooi verpakt in doos.

Der is wat mis met mijn product en ik moet zelf de retourneer kosten betalen ? Gaat echt nergens over.. ik heb er niet voor gekozen om een lekkende bain marie opgestuurd te krijgen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede dienst na verkoop

Pluspunten

heb nog steeds geen goede factuur ontvangen. Maar heb wel betaald, moet wel mn boekhouder een goede kunnen overleggen.

3 stars: fine, a reasonable experience

Pluspunten

Machine ziet er heel goed uit. D e degen zijn goed gekneed. Prijs kwaliteit een 10.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriezer was op zich heel goed verpakt.

beschermfolie voor het roestvrijstaal was er erg moeilijk af te krijgen en op sommige puntjes helemaal niet. Gebruiksaanwijzing erg verouderd en totaal niet in overeenstemming met het apparaat.

Pluspunten

TOP MACHINE

Positive

Tevreden en snelle levering!

Pluspunten

Snel en goed geleverd! We hebben de afwasmachine nog niet aangesloten maar verwachten weer een schone en snelle vaat!

Positif

Service pro, rapide et efficace... Renseignements précis et corrects Livraison dans les meilleurs délais même en période de fêtes !... Produit répondant aux attentes

Positif

Très satisfait. Livraison rapide, rapport qualité-prix très intéressant. très satisfait du congélateur 1200l

EXPEDITION RAPIDE ET SOIGNEE PRODUIT DE QUALITE

Verbesserungspunkte

Auftragsbestätigung bei Paypal-Zhalubg

4 stars: good service, well treated

Positive

Correcte levering. Tot heden werkt het toestel volgens verwachting. Alleen jammer dat er enkel een Engelstalige versie van de werking bijgevoegd was.

Pluspunten

makkelijk contact via chat online goede informatie mbt het versturen van bestelde apparatuur..

Pluspunten

Snelle reactie van medewerkers , en ik ben super tevreden over de vacuüm machine en planeet menger

Mijn tip gewoon bestellen

Positive

Bert well, Is a beautiful machine

Pluspunten

Goede serviceafdeling

Informatie bij producten aanpassen aan particuliere markt

Pluspunten

Zeer stille mixer. Erg blij mee. Voorheen ander bekend merk gehad. Bij deze valt die in het niet.

Misschien een handvat aan de kom bevestigen. Is vrij zware kom. En bij het optillen toch enigszins een lichte scherpe rand aan de kom.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.