Pluspunten

duidelijk aanbod en voordelig

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik. Heel goede service.

Pluspunten

Dit is de eerste aankoop dus ik heb nog weinig ervaring met dit bedrijf

Pluspunten

Goed advies inzake keuze van apparatuur. Snelle en correcte communicatie. Degelijke en professionele apparatuur.

Via website is dag/tijdvak te kiezen voor levering. Is waarschijnlijk een optie via levering Postnl. Maar dat werkt natuurlijk niet als een andere vervoerder ingeschakeld wordt. Die belde overigens keurig van te voren, er was dus geen echt probleem. Dus ..... de optie van keuze levering op dag/tijdvak weghalen op de site of de leveringsinfo communiceren met vervoerder die zich er dan ook aan moet committeren.

Pluspunten

Ik heb een heel goed gevoel overgehouden bij dit bedrijf.

4 étoiles: bon service, bien traité

Site simple en navigation Bonne explication produit Tarif compétitif

Suggestions

Manque le suivi commande .... Transport élevé .... Dommage que les échanges suivant la commande ne soit pas en français .....

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Angenehme Komunukation und gut Qualität der Wahre

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke handleiding

Pluspunten

Snelle reactie en correcte afhandeling, zelfs bij foutieve aanbieding. Proficiat voor jullie service.

Pluspunten

Pluspunten

Gasterij De Thuishaven

Pluspunten

Pluspunten

Goede service en snelle levering

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Prix, Produits, Espace web simple

Suggestions

Communication sur la commande

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

sehr guter support!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Goed gegaan

Pluspunten

Goede en snelle levering en verdere afhandeling.

Pluspunten

Ik heb nog geen ervaring met uw bedrijf , daar het de eerste maal was dat ik bij jullie een aankoop deed. Over de aankoop ben ik heel tevreden.

Pluspunten

Snel in huis, zeer tevreden over het product!

Pluspunten

Stevige, degelijke machine aangekocht. De Maxima keukenmachine 7 liter inhoud. Maakt weinig lawaai in het begin.

Bij het informatieverstrekking zeggen dat er later een spiraalhaak te verkrijgen is en wat eerlijker zijn in het advies. Ook deze machine, hoe degelijk hij ook moge zijn, bonkt en springt, kan eigenlijk zeker niet meer aan dan een pond, liever gezegd 400 gram bloem. Bovendien, het apparaat was licht beschadigd maar dit is goed opgelost met een kleine geste....

Pluspunten

zeer goede service ivm met verkoop, komen tegoed wanneer de voorraad op is en geven extra accessoires bij de bestelling, mits toestemming van de koper, zeer correct

geen

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Livraison rapide Tarifs très compétitifs Matériel de qualité

Pluspunten

Buitengewoon snelle levering en scherpe prijs

De ronde dop in de rubber deksel valt na verloop van tijd erg gemakkelijk er uit.

Pluspunten

mooie site, gemakkelijke bestelling en afhandeling en vlotte contact via mail

geen

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.