Pluspunten

keurig op de afgesproken tijd, degelijk verpakt en de machine werkt zoals verwacht mag worden

Pluspunten

Krachtige machine, kneed goed. Tevreden bakster.

Kom aan onderzijde minder makkelijk te reinigen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stevig, no nonsense machine, doet wat hij moet. Goed te reinigen, je ziet wat er moet gereinigd worden.

Onderschijf met de "veegflapjes" werkt niet optimaal (eventueel meer flapjes aan hangen?). uitbreiding met schijven voor blokjes?

Pluspunten

Ontzettend snelle levering. Fantastisch snij materiaal voor zowel vlees als kazen!

Pluspunten

Soepketel werd vlot geleverd

Pluspunten

Echt een top website duidelijk overzichtelijk goede prijzen echt een aanrader

Pluspunten

ik heb mijn bestelling netjes op tijd gekregen

Pluspunten

Goede snelle levering,goed materiaal voor de relatief lage prijs

Pluspunten

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Pluspunten

Zeer degelijk materiaal : Electrische Grill MGrill Big Zeer scherpe prijs (lang gezocht) Volgende dag geleverd Soepele afhandeling : factuur gevraagd op andere naam : geenenkel probleem

Pluspunten

- Vlotte afhandeling van bestelling via webshop - Toestel werd snel en stevig verpakt geleverd - Perfect gekneed deeg met deze spiraalmenger (MSM10)

- Reinigbaarheid van de kuip en spiraal (het zou makkelijker zijn als deze afneembaar zijn) - Een tweede snelheid zou nice to have zijn

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb goede ervaring met de Horecawebshop. Prima machines voor een nette prijs.

Pluspunten

Ik heb een koelvitrine besteld

Pluspunten

Heel gemakkelijk om te bestellen en heel snel geleverd.

Kan op dit moment niets opmerken om te verbeteren.

Pluspunten

Simpelweg goed!

Pluspunten

Aankoop planetaire deegmenger verliep zeer vlot, goede opvolging van de levering tijdens de feestdagen naar Belgie. zeer goede opvolging van technische vragen aangaande het onderhoud van de machine

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helaas was mijn bestelling niet op tijd leverbaar, maar de communicatie was goed

Pluspunten

supersnelle levering en prima product! Pakket kwam in stevige verpakking aan; uitstekend!

Bij toeval deze site gevonden; misschien meer bekendheid op internet!

Pluspunten

Oplossingsgericht, wij waren niet tevreden. Dit werd meteen opgelost door het product terug te halen en te repareren.

Secuurder werken, onze bestelling was afgeleverd op het factuur adres, waardoor we lang hebben gewacht en er uiteindelijk door contact op te nemen achter kwamen dat het al een week ergens anders stond.

Pluspunten

uitstekend

Pluspunten

vlotte verkoop

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.