Very good

Very good blender

Muy buena

Llega pronto y en perfectas condiciones. El trato es magnífico. Responden a las preguntas siempre y procuran resolver las dudas lo antes posible. Los precios de sus artículos son muy asequibles.

• ¿Nos recomendarías?

C'est juste excellent

Quand j'ai commandé, je ne connaissais pas la marque. Avec le recul, je recommande vivement ce site. Car le suivi parfait. Et pour la livraison, juste excellent et surtout très efficace et rapide. Je recommanderai des articles si j'ai besoin.

zeer tevreden

Omdat het bestelde toestel niet op voorraad was heb ik even moeten wachten. De vooropgestelde termijn werd keurig gevolgd zodat mijn toestel op de verwachtte datum netjes werd afgeleverd in een degelijke keurige verpakking.

Heel blij mee! Kracht en een mooi Design..

Vandaag besteld morgen in huis! Geweldig krachtige apparaat. Ik wil echt geen ander meer.

Uitstekende cervise!!! Snelle levering alles 5 sterren waard!!!

Zeer aantebevelen bestellen zonder zorgen! Prijs kwaliteit.

TOP Service!

Alles bestens und Ware innerhalb kürzester Zeit erhalten!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Service compétent et sans mauvaise surprise

Je suis toujours craintif à acheter via internet pour une publicité vue la 1ère fois sur les réseaux sociaux. J’ai été agréablement surpris par les conseils, la rapidité de livraison et facilité générale. La machine répond parfaitement à mes attentes.

Eccezionale la consiglio

Puntuale e molto professionale,complimenti.

• Ci consiglieresti? Si

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Parfait contact téléphonique et commande internet

Le produit est super je recommande cette friteuse pro

Très satisfait

Je suis très satisfait de mon Hachoir à viande.Je recommende très bien emballer .Livraison rapide très robuste.Merci

Très rapide et pro

Très bien , rapide, beau produit

Kundig en probleemloos

Professionele snelle pafhandeling.

Excellent service

Provide excellent service

Fantástica Amasadora

Empresa seria y de confianza. El producto de muy buena calidad. El precio razonable con la calidad.

• ¿Nos recomendarías?

Still no delivery

DHL have not delivered any package to us from I have try many time to contact them they have no replied Not happy very poor service from use and DHL asking for review its a joke if they are nor delivered on Monday I will request a full refund [email protected]

• Would you recommend us? No

No good at all

I ordered my daughter mixer two weeks ago there is no sign for delivery.

• Would you recommend us? No

Robot parfait

Livrer très vite et très robuste et surtout professionnel pour ma fille qui vient d’avoir son diplôme pâtisserie, je conseille à tous de l’acheter pour le prix c’est du solide et facile d’utilisation bravo et merci Maxima pour la rapidité de votre livraison4 jours

Perfekte Lieferung!

Leider ist kein Manual Gebrauchsanweisung in deutscher Sprache mitgeliefert worden!

top

helemaal prima netjes geregeld

Client très satisfait

Je ne connaissais pas Maxima Kitchen et j'avais besoin d'un laminoir, j'ai hésité un peu car les prix sont quand même très intéressants, je dois dire que rapport qualité prix je suis très satisfait et la rapidité de la livraison également.

Great online help

Easy to deal with

Ideaal

Makkelijk te hanteren... mooi design!! Helemaal blij mee.

Geweldige machine

Ik vind dat de maxima planeetmenger 10l een geweldige machine is ,enkel vind ik dat er in de kooi een klein luikje of opening mag verzien worden om zo op een makkelijke manier iets bij te voegen terwijl hij draait, heel makelijk bij bv botercreme of merengue

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.