Snelle service, duidelijke communicatie

Grill gekocht , top apparaat en zeer voordelig in aanschaf!

Mooie bakpan top geregeld

Livraison rapide et ce laminoir me change la vie, un de mes meilleur achat !

Alles super

Schneller Versand, gute Qualität. Meine Kinder lieben die neue Friteuse.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Puntuali e precisi, attezzatura di qualità

Dopo svariate ricerche e confronti alla ricerca di una planetaria di medie dimensioni ho deciso per questa maxima con ciotola da 7 lt, macchina di costruzione robusta e molto silenziosa. Gli acessori base (gancio, frusta e foglia) sono in acciaio inox di buona fattura e qualità. Già utilizzata e fa bene il suo lavoro, non ha nulla da invidiare ai marchi blasonati che vanno di moda attualmente, anche per il prezzo super competitivo in riferimento alla qualità. I concorrenti dovrebbero prendere esempio

• Ci consiglieresti? Si

Prima service en schade afhandeling

Levering was snel en georganiseerd. Na opening bleek het product beschadigd. Ik had zelf niet goed gelezen dat schade binnen 24 uur gemeld diende te worden. Melding enkele dagen later werd zonder wedervraag snel opgepakt. Drie opties weren geboden en binnen een dag uitgevoerd.

Perfetta

Sono soddisfatto del mio acquisto e la vostra disponibilità

• Ci consiglieresti? Si

Apparaat voldoet perfect, bezorging ging mis door fout van DHL. 1 belletje naar Máxima en ze hebben het bij DHL opgelost, kreeg later op de dag nog netjes een belletje dat er contact was geweest met DHL en dat de bestelling de volgende dag werd geleverd. Dus ondanks fout bij HDL apparaat binnen 48uur geleverd, super klantvriendelijk!

Snelle levering en een fantastische machine

Ik heb een planeetmenger gekocht. Hij doet zijn werk fantastisch. Zeer stille machine, krachtig en eenvoudig te reinigen. Ik kan deze iedereen aanraden. Brooddeeg is geen probleem. Ik ben er echt heel blij mee!

Very efficient delivery.

All very straight forward. Thank you!

Super!!!

Très très bien Super Société j'ai u un problème avec une trancheuse résolu très très rapidement Merci.

Bon rapport qualité-prix, délai de livraison court et respecté.

Plusieurs commandes passées sur le site. Produits facile à trouver, tarif correct et très bon service d'expédition.

top

correct en zeer snelle levering

Perfect!

Perfect!

Schnelle, unkomplizierte Lieferung und ebensolcher, sehr freundlicher Kontakt

Eine Anfrage per Chat wurde superschnell und zu meiner vollen Zufriedenheit beantwortet. Die Lieferung kam dann auch recht zügig und in tadelloser Qualität an.

mooie grote frietenpan

Goed product !

Precies wat we zochten. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Perfekt

Schwere Sendung mit Lieferung ins Ausland: Perfekt verpackt, schnell geliefert, hervorragende Abwicklung.

Snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt.

snelle levering en top kwaliteit

bestel hier al mijn horeca materiaal.

Ottimi prodotti,prezzo super ,consegna veloce

I prodotti sono Ottimi, l'assistenza presente, spedizioni velocissime e curate.

• Ci consiglieresti? Si

Servizio efficiente, buon rapporto qualità prezzo!

Ottimo macchinario, buoni materiali ad un prezzo conveniente! Ottime prestazioni in fase di utilizzo! Uniche pecche - essendo la parte superiore molto pesante, non vi è un gancio o un supporto per poterla sollevare, e si si hanno le mani occupate è un problema. - quando si solleva la parte superiore, frusta, gancio e foglia tendono a toccare la parete del cestello rischiando di rovinarsi o fare cadere fuori l'impasto. - vano per inserimento ingredienti sul coperchio trasparente troppo piccolo,.se non si utilizza una caraffa, è difficile inserirvi altri ingredienti soprattutto se non liquidi.

• Ci consiglieresti? Si

Prima apparaat, snelle levering! Heel tevreden!

Snijmachine voor dè hobbykok gekocht. Het is een mooi stevig eenvoudig apparaat. Makkelijk schoon te maken. Is er heel blij mee.

Prima service en uitstekende kwaliteit frietpan 8 liter

Kwaliteit frietpan 8 liter met aftapkraan Warmt snel op en kan lekker veel in Top product

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.