Still not received it yet

Not got the item yet

Prodotto "serio", fatto come si. deve!

Esperienza positiva. Prima di acquistare ho chiesto chiarimenti tecnici alla vostra consulenza e mi è stato risposto in maniera esauriente ed a brevissimo giro di posta. La consegna della merce e stata fatta in tempo brevissimo. Sono soddisfatto, grazie

• Ci consiglieresti? Si

Very easy process. Super quick delivery.

Very easy process. Super quick delivery.

Excellent

Aucun problème pour moi

Ottimo!

Mi aspettavo un prodotto dì qualità e cosí è stato!

• Ci consiglieresti? Si

Matériel au top, S.A.V. extraordinaire

Comme d'habitude, super matériel, 1 commande est arrivée avec un coup. Solution trouvée en 2 échanges par mail, soit 30minutes. Un SAV vraiment au top!!!

Wurst machen ist jetzt viel einfacher

Gute ,schnelle, Kunden betreung

Muy buena

Muy satisfecho con la compra. Tambien en la rapidez de entrega

• ¿Nos recomendarías?

Positief

Goeie service. Op internet besteld, contact na levering zou wel goed zijn

Réception colis

Très bien colis bien emballé arrivé en bonne état merci

La livraison rapide

La livraison était rapide et est arrivé nickel. Merci

Geweldig toestel.

Gedegen professioneel apparaat.

Zeer tevreden, als bakker gebruik ik dit mengertje om kleine degen te draaien om te testen. draait als een grote planeetmenger en dat was voor mij belangrijk. Deeg is perfect gekneed en kruipt niet tegen de haak op.

Fine

Super snelle levering en uitstekend snijmachine

Wat je krijgt is juist , degelijk apparaat

De vleesmolen werkt zoals het moet

Heb ondertussen kippenburgers gemaakt. Perfect gemalen, zonder smerig.

product zoals verwacht.

alles naar wens verlopen

Zeer goeie prijs kwaliteit verhouding!

Een keukenmachine besteld. Zeer zware kwaliteit voor een redelijke prijs. Hebben er al brooddeeg mee gekneed, daar heeft-ie geen enkele moeite mee. Deeg kneden is de zwaarste klus voor een keukenmachine.

très sérieux, à recommander

très content avec mes deux commandes. Livraison rapide et au top. Néanmoins, en déballant les plaques en terre cuite du four à pizza, pourtant très bien emballées, un morceau d'environ 3x1 cm était cassé, à environ 10 cm du coin. Bizarre, car vu l'emballage, c'est pratiquement impossible que cela s'est cassé. Pour moi cette plaque était déjà abimée lors de l'emballage. Et dommage que les notices ne soient pas en Français, je crois même que c'est obligatoire.

Perfecta

Todo genial envío rápido y todo ok

• ¿Nos recomendarías?

visuelle tactile qualité solidité : 5 étoiles !

L'unique raison pour laquelle je mettrai 4,5 étoiles au lieu de 5 est le fait du réglage de température de 20 en 20, j'aurais tant apprécié une possibilité un peu plus large.

De zin wel volledig lezen! Nooit koop ik nog een friteuse van een commerciëel merk.

Na verschillende ervaringen met doordeweekse frietketels, mijn exemplaar was alweer stuk was heb ik als Google zoekopdracht de volgende zin geplaats. " DEGELIJKSTE FRITEUSES" gezocht. Bij de afbeeldingen kwam ik zo bij MAXIMA terecht en wat bleek: ze waren niet duurder/zelfs goedkoper dan de meeste wit/bruingoed leveranciers. Wat heb ik gekregen: een zeer gegelijk gebouwd ding, in RVS ( geen geverfde plastiek) een ietsie pietsie te groot (maar dat wist ik voor de bestelling) Degelijk korf(je) (voor 1.2kg friet), degelijke knoppen en een goedwerkende termostaat, en zo gebouwd dat het vanzelf de vaatwasser in kan (ik hoop ,dat het nodeloos is om te vermelden dat je dat met het electrisch gedeelte niet doet)

Top snel en goed

Ze maken alles waar

Heerlijk

Een puntje er is geen gebruiksaanwijzing bij dus is ff puzzel

Snelle en onbeschadigde levering.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.