super

vielen dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super tevreden met mijn aankoop

Ik heb vaak meegedaan met acties in de hoop een te winnen maar uiteindelijk zelf 1 gekocht. Heb geen spijt van.

top

top snel geleverd

Super kneder

Wou voornamelijk een planeetmenger om brood te kneden , een bijna geruisloze machine, en kneed super goed. Ben zeer tevreden

Uitstekend materiaal en correct geleverd.

Zeer kwalitatief en goede prijs. Verzorgde en vlotte levering.

The delivery was awesome. Very fast.

The transport magnificent. The quality of the machine is pretty good. There is only one piece that doesn´t fit properly, but I can manage. It is the last part of the machine (at the bottom), where the juice drops and you put the glass. It is square and metallic and It doesn´t fit properly so the glass tilt. To solve this I have had to put some pieces of metal on both sides of the legs in order to balance the glass. Apart from this. This is a really good machine for doing juices for my family.

Snel geleverd, goede prijs /kwaliteit

Mooie friteuse. Goede prijs en kwaliteit. Ik ben heel tevreden!

Rundum zufrieden

Sehr gute Kundenbetreung Hier wird auch der Privatkunde wie ein Geschäftskunde behandelt, Die Mitarbeiter sind auch telefonisch ohne Warteschleife erreichbar und rufen auch gerne züruck der technische Service antwortet schnell auf fragen.Material und Verarbeitung sehr gut keine Billig Produktion.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr guten und robusten, obwohl fehlen viele Informationen

Gut, Punktlichter und Seriöse Bitte an Maschine selbst fehlen viele Informationen und Reinigung ist nicht deklariert. Wie keine Möglichkeit zum auseinandernehmen, Keine Licht beim rühren oder Geschwindigkeit ändern Danke

trés bon service

commande prise dans un délai plus que résonnable livraison impeccable après seulement 2 jours malgré la semaine de noël commande passée le lundi 21/12 à 14 h livré le mercredi 23/12 à 11 heures du matin merci à vous reviendrais vers vous probablement pour d'autre matériel

Snelle levering, goed product

Koeling voldoet aan de verwachting, snelle levering

Perfecte service

Ruime keuze, scherpe prijzen, kwaliteitsvol toestel.

Excellente

Bonjour Une société qui et a l'écoute et Solidaires un contact très agréable qui a contribué à partager un moment chaleureux avec les plus démunis. Votre matériel et de très bonne qualité merci beaucoup. Merci pour votre générosité. Association Evenements Solidaires Amara Fenniche Président

goed materiaal en snelle service!

REgelmatig besteld, geen problemen

Side werkt goed

Prodotti professionali e spedizioni veloci

Ho acquistato la planetaria MPM 7L per utilizzo domestico. La spedizione è stata velcissima e la planetaria sembra essere di ottima fattura e molto silenziosa. La qualità della macchina sembra essere migliore di molti altri prodotti, anche più blasonati e pubblicizzati. Per adesso la mia esperienza è sicuramente ottima...mi riservo però di valutare meglio il prodotto a distanza di tempo e dopo svariati utilizzi per verificare vermanete se la componentistica della macchina sia veramente di alta qualità.

• Ci consiglieresti? Si

So far I am not very happy ☹️

I placed my order before Christmas, I was told DHL would deliver and I had to pay an extra £50 pounds for this privilege. Since the item had such good reviews and the company seemed legitimate I paid the carriage fare willingly. I am still waiting to find out when my item is likely to arrive. It was supposed to be a Christmas gift for my partner but I have only one email from DHL which was sent before Christmas notifying me my goods were in transit! As you can imagine I am quite disappointed. Hence I wouldn’t recommend buying from this company unless you can be assured of more precise delivery dates.

• Would you recommend us? No

Professionnel

Je n est pas eu le colis il a été perdu Ce n est pas de votre faute ok Ensuite on me dit que le produit n est plus en stock de la façon que je voulais ok Ensuite j accepte le produit différent avec une compensation que je n est jamais eu !!!!!!!! Je reconnais que le produit reçu est quand même à ma convenance Salutations d usages Poyard philippe

Goed bedrijf

Tot nu toe tevreden.

Prima producten en snelle levering.

Prijs technische een prima product zeker maar de kwaliteit en de uitstraling. Als je besteld is de levering snel en goed geregeld. Ga hier zeker weer kopen als ik wat nodig ben.

Prachtige friteuse die direct heerlijke oliebollen hebben opgeleverd :-)

Mooie friteuse waarvan de bediening super eenvoudig is. Fraai om te zien en makkelijk te demonteren en schoon te maken.

1 mot suffira PARFAIT

Si tous les achats sur Internet était de la même qualité que celui réalisé, les vendeurs traditionnels auraient du soucis à se faire. Livraison ultra-rapide - emballage du produit comme le produit lui-même au top. Enfin la qualité de finition et le fonctionnement du four sont impeccable. Comme nul n'est parfait, je mets un bémol pour le mode d'emploi qui n'est pas en français (Anglais - Néerlandais), mais c'est juste pour embêter mon monde ;-). Bonne continuation.

uitstekende produkten

zeer tevreden met de inductieplaat 2700.Vlugge afhandeling,vriendelinge service en uitleg.

Prima ervaring , met zowel de levering als het apperaat zelf

Prima ervaring , met zowel de levering als het apperaat zelf

geen service

ik heb 3x gebeld voordat ik teruggebeld werd. en toen ik hulp vroeg over welk type werd gezegd dat we dat maar op het apparaat moesten kijken en natuurlijk hadden wij net weer zo een twijfelapparaat, besteld 30 december, geleverd in januari, dus welk jaar heb je dan. uiteindelijk maar iets besteld maar blijkt toch de verkeerde te zijn. nee slechte service en dat zijn we niet gewend. ook wij hebben het druk maar om het zo te doen..

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.