Super bon service et très rapide !!!

La machine commandée est arrivée très rapidement. Commandée samedi après-midi et livrée déjà le lundi. Bon matériel. Je recommande vivement. Je recommanderai sans crainte sur ce site

prima!

goed contact met Henk! Duidelijk en volgens afspraak.

très sérieux !!!

en plus délai de livraison plus qu au top un grand merci

Service excellent

Je suis super content de mon achat, la dame commerciale m'a très bien aidé et informé sur les produits. La livraison etait très rapide.

Très bien

Très professionnel livraison impeccable Je recommande

Levert zoals beloofd

Ook in de drukke kersttijd levert dit bedrijf zoals het beloofd. Netjes en een goed product.

Disponibilité - rapidité

Bonne prise en compte de la demande, rapidité dans les échanges, disponibilité des chargés d'affaires.

Goede en snelle service ondanks drukte post

Volgens afspraak geregeld

Meer dan tevreden met mijn nieuwe oven!

Sinds augustus de planeetmenger in gebruik en heel tevreden mee. Een krachtige, stille machine waar ik al veel bakplezier mee beleefde. Nu was ik op zoek naar een oven met stoomfunctie en ging ook eens op jullie website kijken. Het is dus een MCO heteluchtoven met grill en stoomfunctie geworden. Een werktafel kon ik ook wel gebruiken en heb de luxewerktafel van 1.6 m op 700 mm gekozen. Een snelle en vlotte levering! De oven heb ik gisteren voor het eerst gebruikt... mijn pistolets waren superkrokant! En de werktafel... had ik die maar eerder gekocht. Supertevreden over jullie producten! Een echte aanrader!

Prima kwaliteit en service

Ik kocht een 6 liter friteuse en die voldoet prima aan onze eisen.

Perfecte snelle levering

Geweldig fijn, proffesioneel apparaat!

Tevreden

Super tevreden

Top bedrijf

Zeer snelle levering. Zeer goed prijs !

Super geweldig apparaat

Ik ben super blij met mijn maxima mixer. Hij is geruisloos. Kneed prima.

Behulpzame medewerkers

Geleverde product had andere afmetingen dan ik had verwacht door onduidelijke info op de website, uiteindelijk kon het product gelukkig kostenloos worden geretourneerd.

Niet zo geweldig

Mijn bestelling is niet compleet en heb geen melding gehad dat iets na geleverd wordt. Ik mis de extra menkom en €50,- vind ik veel geld, heb al een mail gestuurd en hoop dat het snel opgelost wordt. 1 min punt ivm bezorgen. De mixer is bij onze buren afgeleverd, hun hebben niets getekend. Ik snap in deze tijd moeilijk maar laat dan de naam doorgeven van de persoon die aanneemt. We hadden ook geen blaadje in de brievenbus dat het bij de buren is afgeleverd. Al met al ben ik super blij met me nieuwe aanwinst

Super goed.

Super goede en snelle levering. En een geweldig apparaat. Super blij mee!

Uitstekend!

Snelle levering uitstekende kwaliteit!

slecht

alles wat ik hier gekocht heb gaat heel snel kapot en dan krijg je hele slechte service en praatjes die er om heen draaien

Goede site, snel besteld en nog sneller geleverd.

Voor heel weinig geld een geweldige Pizza oven. Onder- en boven temperatuur apart regelbaar, haalt met gemak 350 graden en de steen absorbeert alle vocht. Ook nog eens Pizza's van 40 cm!

top(kneed)machine, perfect voor mensen die zelf thuis brood willen bakken

Geweldig ding, vrijwel geluidloos, hoogwaardige kwaliteit/ materiaal, heel makkelijk schoon te maken, een genot om mee te werken

betaalbare kwaliteit

friteuse zonder poespas met nette professionele uitstraling die makkelijk werkt. En betaalbaar

Degelijk mooi apparaat en goede service

Ik ben zeer tevreden over de friteuse. Het is een zeer degelijk, mooi apparaat. Een vraag over de werking ( zelf verkeerd gedaan) werd heel snel en duidelijk beantwoord. Blij mee!

Snel en goed

De juiste info en vlotte levering Het kwam goed van pas

Site fiable

Compétent bien guidé ,commande vite expédiée

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.