M

Site overzichtelijk, klantenservice doet zijn/haar best

Met de black friday actie een planeetmenger besteld, nog 1 op voorraad in mijn gewenste kleur dus snel geregeld. Helaas na het weekend bericht dat mijn gekozen kleur er niet meer was. Ik mocht een andere kiezen of wachten. Gekozen voor een andere kleur. Daar ging het helaas even mis en de levering kwam niet. Na contact met de klantenservice is dit super opgelost en had ik 2 dagen later mijn planeetmenger in huis. Geweldige machine is het. Wil hem niet meer missen

Zeer goed product , maar afwerking kon toch iets beter Anno 2020 .

Product in perfecte staat antvangen . alles ziet er netjes en stevig uit , wat toch al een prettig gevoel geeft . De afwerking is ietjes minder en is een beetje aan de ruwe kant . Voor de rest , prima toestel .

Bonjour le produit est vraiment de qualité professionnelle.

Bonjour les personnes avec qui j'ai eu contact aucun souci une réactivité exemplaire lorsque j'avais besoin de renseignements il était là et me répondait rapidement. Je le recommande fortement.RAS

Super Kaufabwicklung, schnelle Lieferung

Bei ihnen macht einkaufen Spaß! Das Produkt sieht super aus, die Lieferung war perfekt! Alles wie man es sich wünscht!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Übung macht den Meister / richtige CO2-Flasche ist wichtig!

1.) Man braucht eine Flasche , die das untere, flüssige Gas fördert 2.) Man muss bei einem Glas mit Zimmertemperatur laaange das Glas freezen, damit der Effekt eintritt, Aber es geht .-)

vlot

alles is heel vlot verlopen en het toestel werd vlug geleverd

Excellent

Was so happy with my order . The customer care is excellent also. 100% happy with everything

Bon déroulement de la commande a la

Appareil de très bonne qualité à un prix très compétitif

Topproduct

Snelle levering goed verpakt, echt een aanwinst

netjes en snel geleverd

deze kan je goed hebben de reageren snel en leveren netjes zo als afgesproken mvg martin

achat d'une éplucheuse à patate

Emballage de transport super bien fait , en contre-plaqué et la machine très bien calée de l'intérieur ! elle n'a pas bougé d'un mm .

zeer tevreden van de service

bij een volgende aankoop kom ik zeker terug

Service irréprochable

Deuxième commande chez ce fournisseur pour horeca , très content , je recommande

snelle correcte levering

Bestelde Maxima planet mixer werd snel en correct geleverd. Mixer mengt perfect, moeiteloos en vooral erg stil deeg voor cake. Brooddeeg gaat ook moeiteloos. Ben erg tevreden met aankoop.

Matériel comme je l'imaginais

Entre mon achat et la livraison rien à redire Rapide et emballé soigneusement

Bin sehr zufrieden mit dem cutter

Einen kleinen Schönheitsfehler müsste ich leider feststellen einer der Füße ist stark verbogen kann ihnen gerne ein Foto senden wen sie wollen wäre ihnen sehr dankbar wen sie mir 1 stk. Schicken würden Lg

Sodisfatto a metà

Il prodotto buono e di buona manifattura. Ma l’imballaggio di cartone decisamente non adeguato al trasporto ed a un viaggio così lungo. A me personalmente è arrivato il prodotto ammaccato.

• Ci consiglieresti? No

all very good service overall

Ordered online and got it delivered to Ireland all went as planned

Facile, pratique, bon rapport qualité prix

Parfait

La experiencia de compra ha sido satisfactoria.

La compra por internet ha resultado fácil gracias a la web y el envio rápido.

• ¿Nos recomendarías?

correcte levering

Wij hebben onze levering zeer vlot, en met de meeste zorg ontvangen.

Super apparaat

Werkt perfect ook bij zwaar brood deeg.

Snel en netjes

Goed verpakt. Super fijn apparaat de planeetmenger. Heel blij met deze keuze .

Zeer tevreden .

Zeer snelle en correcte levering . Mooi ,degelijk en praktisch product .

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.