Alles zu meiner Zufriedenheit

Schnelle Bearbeitung und Zusendung Gerät funktioniert einwandfrei

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

service impecable

J'ai acheté un double gaufrier Maxima. L'appareil a été livré dans les temps et correspond parfaitement à mes attentes. Rapport qualité/ prix imbattable !

Produits conformes expédiés rapidement

Service rapide et performant, prix très avantageux par rapport au marché

Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

bon service très réactif

content de notre premier achat, petit problème de livraison du au transporteur. Le colis à été déposé à la mauvaise place nous n'en avons pas été prévenu.

Top bedrijf

Heb al verschillende machines gekocht ,prachtig materiaal voor een zeer goede prijs

Super schnelle Abwicklung

Einfach problemlos

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Traag en sloom in contact

Het product dat ik wilde bestellen was tijdelijk niet leverbaar. Via de mailbetjes op de hoogte gehouden over de leverstatus. De Maxima planeetmixer 7L is een Top mixer, krachtig ,still en super handig. Klantenservice staat altijd klaar om een passende oplossing te vinden indien er zaken niet goed verlopen.

Cortesia buoni prodotti prezzi giusti

Ho comprato un macchina sottovuoto a campana, meravigliosa sono molto contento.

• Ci consiglieresti? Si

Très bonne machine

Vraiment une machine professionnelle, un pétrissage parfait pour de bonnes réalisations... Un super service, une livraison rapide et impeccable... Je n'hésiterai certainement pas à recommander Maxima.

Snel en voor een goede prijs

Koop zeker meer bij deze zaak

Très bonne expérience

Livraison rapide et produit conforme. Très bien emballé. Je recommande maxima.

Ik zocht een fijne frituurpan en heb hem gevonden. Uitgeprobeerd en als ik er voor zorg de bollen niet te hard naar beneden vallen, kleven ze ook niet aan de bodemplaat. Jammer dat de bijgeleverde gebruiksaanwijzing te weinig informatie geeft, bijv. waar dient de resetknop voor en waar dient het plaatje met de gaatjes voor.

All ok!

There was an issue with the product, probably due to shipping. They offered me THREE different option to make me pleased. Bad things happen, but they do all to make things right again. I am satisfied, great service!

goed en betaalbaar

Goede snelle service

Nadat geleverd apparaat een probleem had zeer snel apparaat opgehaald en nieuw gelevert

Excelente

Compra fácil, buena atención, entregado a tiempo, y el producto me encantó!!

• ¿Nos recomendarías?

Satisfait de mon achat

La capacité de traitement de viande en Kg est un peu surévaluée. Je vais fabriquer une manivelle plus longue et plus lourde pour faciliter le travail.

Je suis aux anges hyper satisfaits

Très comptant de vos services, de mon batteur mélangeur, livraison rapide très bien emballé aucun reproche à faire merci à vous

Service très pro, livraison rapide.

Satisfait de mon achat je regrette néanmoins que le manche du panier soit amovible car il arrive qu'il se décroche quand je remue les frites... un peu dangereux lorsque l'huile est à 180°. Sans cet inconvénient la friteuse serait parfaite.

Zeer snel geleverd en het ziet er goed uit

tafel ziet er goed uit. prijs kwaliteit is heel goed. ook de horeca kookplaat ziet er zeer goed uit.

zeer vlotte service

Zeer vlotte service.

zeer slechte kwaliteit.

Na slechts een kleine 18 maanden heeft de blikjes en frisdrank koeler het al helemaal begeven en is deze niet te repareren. Volgens de monteur is de koelvloeistof weggelopen door een lek en is deze niet tegen een redelijk tarief te repareren. Echter is er geen enkel voorstel met een fikse korting gekomen vanuit Maxima aangezien wij gewoon enkele honderden euro schade hebben na slechts 18 maanden gebruik ook rekenen zij even 95 euro voorrij kosten en een uurtarief om te melden dat na slechts 18 maanden de nieuwe koelkast het heeft begeven. Wij hebben voor vele duizenden euro spullen aangeschaft slechts een 18 maand geleden maar veel problemen tot nu toe het is zeer matige kwaliteit en van klant is koning lijkt Maxima nog nooit te hebben gehoord . De slogan dat u en uw personeel zich geen zorgen hoeven te maken en u zich mag focussen op tevreden klanten is echter niet van toepassing als ik het zo mag zeggen nogmaals veel defecten en nu al een niet te repareren koelkast.

Very helpful had order in a week excellent service

Very helpful had order in a week excellent service

Bestelling was heel snel geleverd

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.