Snelle en correcte levering, met goed bakresultaat.

Dankje wel Sinterklaasje, precies op tijd. Wat fijn dat de planeet menger toch nog zo snel geleverd kon worden! Mijn eerste broodjes zijn al klaar en de cakes staan klaar om te proeven.

Excellent service et livraison ultra rapide !

Commandé le samedi et reçu le mercredi ! Très rapide et en parfait état...

Parfait

Je suis très content de mon achat ; livraison rapide , très bel article , fonctionnement aisé et parfait. Seul bémol : mode d'emploi uniquement en anglais .

Supertevreden

Reeds enkele keren deeg gekneed en ik moet zeggen : super toestel! Precies de kneder die ik gebruikte toen ik nog in de bakkerij werkte. Heel tevreden van mijn aankoop .

Constructiefout

Ik had een serveerwagen besteld, tijdens de montage waren er 2 moeren die meedraaien, ik heb dus 2 hoekjes eruit moeten slijpen om met behulp van een waterpomptang de bouten toch vast te krijgen.

Goed en vlotte service

Mijn planeetmenger werd razendsnel geleverd, en de machine doet perfect wat ze hoort te doen. Nu hopen dat we er heel lang van kunnen genieten.

Très bien

Très bien matériel reçu impeccable et très bien protégé Pouvez vous m envoyé la facture svp merci L abreuvoir 64 quai Vendeuvre 14000 Caen

Buona , quasi eccellente.

Personale cordiale, prodotto come le aspettative.

• Ci consiglieresti? Si

Snelle levering, goed product en goedkoop

Mooi en degelijk product voor een mooie prijs.

Was in pan gevallen met ons kookvuur , zaten 14 dagen zonder kookvuur ,smiddags een eenpit vuurtje besteld andere dag thuisgebracht kon niet sneller .konden savonds terug koken en het werk nog heel goed niet verwacht zijn heel tevreden .

Tevrede

Ging in eerste instantie wat fout,maar door het snel schakelen van het personeel,een tevrede klant

ottima macchina e prezzo contenuto

Mixer da tavolo solido, potente, fatto bene e dal costo contenuto. Superiore a tanti brand blasonati.

• Ci consiglieresti? Si

Geweldige keukenmachine,was nu leuk geprijsd,snelle levering,ik ben er heel blij mee en zeer tevreden

Consegna veloce e affidabile

Consegna nei tempi previsti.

• Ci consiglieresti? Si

Produkt goed kunnen bekijken in de showroom.

Daardoor toch een tandje zwaarder gekozen als wat ik eerst in mijn hoofd had. Thuis getest en was er erg tevreden over. Voor eventuele ander apparatuur zal ik zeker terugkomen. Goed prijs kwaliteit verhouding.

Très bonne machine

Malgré quelques soucis lors de la commande,dés que j'ai eu un numéro de client,ça s'est passé très vite : 24 heures tout au plus.Amabilité à tout point de vue :commande,expédition et réception.Bien que ce soit une petite machine,elle possède une belle puissance (6 litres)facilité à l'emploi au nettoyage et belle structure du produit travaillé.Bref:super (petite machine)

pico bello

pico bello

Perfecto

Todo correcto como lo esperaba

• ¿Nos recomendarías?

Snelle bezorging, goede service, monsterlijk apparaat

Precies wat we nodig zijn om ons kleine bedrijfje een boost te geven! We maken sambals op een authentieke manier maar we hadden wat snelheid in het proces nodig! Dit hebben we gekregen door deze keukenmachine! Makkelijk, goed schoon te maken, efficiënt! 5 sterren!

Ottima qualità professionale

Affidabili e puntuali.

Brilliant

I highly recomending Maxima Kitchen Equipment.com.From the order till parcel arrived was very handy and simple. They gave me a lot of information what exactly my order is stage. Thank you. Higlt recomending.

Tevreden

Na een week , miserie met DHL, eindelijk mijn wafelijzer ontvangen. Zéér goede begeleiding en hulp gekregen van Máxima, heel tevreden van de service.

Tolles Produkt zu günstigem Preis

Sehr schnelle Lieferung. Sicher und gut verpackt. Die Friteuse ist klasse. Ein sehr gutes Produkt zu einem günstigen Preis. Die Betriebsanleitung ist in niederländisch und englisch. An sich kein Problem für mich. Trotzdem wäre es schön, auch eine deutsche Übersetzung zu bekommen. Gern wieder.

Très bien, matériel de qualité

Délai de livraison inférieur à l'annonce. Colis bien emballé et protégé. matériel profession rien à redire. Quelques pièces de rechange livrées avec la machine. Je recommande ce vendeur

Ravie

Jai connue maxima par le biais d'une blogueuse et j'ai décidé d'acheter ce robot et je ne le regrette pas. Très contente du design et de la qualité

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.