makkelijk, prompt en adequaat

Bestellen op de site ging gemakkelijk. Net als betalen. Tot mijn verrassing werd de door mij bestelde horeca-tafel binnen 12 uur bezorgd!

Makkelijk besteld, snelle levering en echt een top product voor een geweldige prijs. Kwalitatief, mooi & stil. Echt een aanrader voor iedere bakster!

zeer positief MAAR

Alles werd perfect opgevolgd, snelle levering, prachtig toestel MAAR ik heb jullie een mail gestuurd met een vraag omtrent het pootje van het toestel. Het toestel staat wankel, een van de pootjes is korter. Er werd mij gezegd dat ik reactie zou krijgen op mijn mail, maar dat is niet gebeurd.

Perfecto

La entrega a sido súper rápida, y el producto Es perfecto para lo que necesito. Estoy muy contento.

• ¿Nos recomendarías?

Pas cher par rapport à ses compétences Cuire à feu doux ou griller au plus fort c est la fonction de cette plaque Aucune plaque induction ne permettait de cuisiner comme sur le gaz avec autant de précision

Eenvoudig bestelling en goede hulp bij vragen

Op internet is alles eenvoudig terug te vinden. Meestal goede productbeschrijving. Medewerking door de klantenservice en/of sales department bij verdergaande vragen is uitstekend. Bestellen is dus eenvoudig. Wij hebben al vaker bestellingen gedaan en helaas is er bij de verzending iets fout gegaan waardoor niet alles is ontvangen. Maar dat is pas voor de eerste keer en op basis van mijn ervaringen verwacht ik dat ook dit keurig opgelost zal worden.

snel en goede levering

prima ervaring

Top!!!!!

Dit kan sneller!

Ik heb een vacumeer apparaat nodig, ik bestel een (op de website) beschikbaar model. Blijkt na mailing niet beschikbaar. Nette vervangoptie wordt aangeboden en door mij geaccepteerd. Nu zijn de vacumeerzakken weer niet leverbaar. Dit soort voorraad systemen vind ik niet passen bij een webwinkel. De producten bevallen tot nog toe goed. Order is desondanks nog niet compleet geleverd.

Ma

La maquina es buena pero no me ha ido bien porque yo busco una para hacer churros de masa blanda tipo española y la maquina esa es para masa dura un saludo

• ¿Nos recomendarías?

very well

good material

Goede notificatie bij wijziging beschikbaarheid, snelle levering

Het gewenste product was tijdelijk niet beschikbaar. Bij de wijziging van de beschikbaarheid heb ik een melding ontvangen over de beschikbaarheid van het product. Zeer snel geleverd na bestelling.

un grand sérieux !!

merci pour votre sérieux et votre professionnalisme !! commande conforme a notre attente. livraison rapide et impeccable

GOEDE INFORMATIE EN BESTELLING WAS SNEL TER PLAATSEN

GOEDE INFORMATIE EN BESTELLING WAS SNEL TER PLAATSEN

uitmuntend

prima communicatie vooraf, perfecte levering, prachtig toestel de koelkast Maxima 600

bien emballer qualite nikel rien a dire je recommanderai chez eux

commander recu tres rapidement emballlage nikel je recommanderais chez eux

Heel tevreden!!

Ik ben heel goed geholpen geweest en het product werd snel en goed geleverd.

U

Super frietpan voor gezin van 5

We hebben een gezin van 5 en de frietpan is super

Belle découverte

La puissance est impressionnante Passer de 4 à 8 L est super

goede service

prettige ondersteuning via website-chat, er werd met mij als klant meegedacht

Livraison très rapide et matériel de grande qualité

Matériel de grande qualité, conforme a la description et même mieux encore si je peux me permettre

BEN tevreden

ik heb het nog naar 2 maal gebruikt en zal er nog ervaring mee hebben tot nu dei werk het goed en ben er tevreden van ook van de warme lucht oven

pétrin surper bien emballé et protèger rien dire de ce coté

livraison rapide . l'accueil efficace sympathique professionnel une société que je recommende

exellent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uitstekende service

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.