Très sérieux

Bonjour Je conseil vivement maxima kitchten pour leur service apres vente il y a eu un problème sur ma commande et il a ete très rapidement corrigé chose tres rare pour les ventes en ligne Prix super abordable Je recommande et je recommanderais certainement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super fast delivery and the dishwasher is perfect. So happy with it. Look forward to purchasing from maxima again soon.

Fast, efficient service. Excellent!

Excellent communication. Competitively priced. Efficient sales and after sales service.

TOP TOP TOP

Contact très professionnel, recommandation très professionnelle, écoute attentive et suivi extra, livraison très soignée , matériel de grande qualité difficile de faire beaucoup mieux …donc TOP TOP TOP, merci à toute l'équipe de Maxima Kitchen Equipment, Joël Jonik

SUPER SERVICE !!!!!

Wat een geweldige en snelle service

Die Maxima ist sehr gut

Abwickelung funktionierte einwandfrei. Mann bekommt nur sehr viele Transportnahrichten.

Good quality products price very reasonable. I would recommend highly.delivery time was on point.

Fantastic

Muy buena

Buena calidad, fácil de limpiar y buen uso. Echo en falta más boquillas de churros

• ¿Nos recomendarías?

Es gab verständigungs Probleme da alles suf Englisch, der Translater gibt nicht alles korrekt wiede

Nach meiner Reklamation gab es ein paar Verständigungsprobleme. Schön wäre für Kunden aus Deutschland auch eine Deutsche Bedienungsanleitung und auch Verständigung. Das Neue Gerät ist auch in Ordnung und der Topf ist auch aus gutem Edelstahl...nicht wie bei dem ersten Gerät wo der Topf voll Magnetisch gewesen ist und ich den Verdacht eines Imitates hatte. Insgesamt bin ich zufrieden und würde auch wieder auf Maxima zukommen wenn ich etwas brauchen sollte.

Wszystko super

Przebiegło super i sptawnie

• Poleciłbyś nas? Tak

Het 2 de toestel dat ik aankoop, na vacuummachine nu de vaatwasser. Hopelijk en geloof wel dat dit zal lukken is dit toestel net zo geweldig als hij geprijsd is. Dank je wel Máxima, we ❤️ you

Snelle levering, top service

Zeer snelle levering

Milkshake mixer duo besteld, bevalt super goed

top machine top service

J'ai achetée un petrin MSM 10, je suis très content de la machine et du service après vente de maxima kitchen => satisfaction garantie

super kwaliteit

Ik ben erg tevreden met kwaliteit! Werkt prima!

Snelle reactie met goede oplossing

Oprecht en top behandeld. Technische dienst heeft me keurig terug gebeld en samen tot een oplossing gekomen. Fan van vacuüm apparaat liep aan. Toestemming om het apparaat open te halen zodat ik niet mijn garantie kwijt zou raken. Er zat een stukje hard plastic in de machine die tegen de dan aan kwam. Probleem opgelost.

Friteuse pro, la différence!

Ayant essayé plusieurs friteuses "bon-marché", nous nous sommes finalement dirigés vers une pro, plus solide, inox et facile d'entretien. Nous sommes très satisfaits. Merci

Superbe produit!! je recommande

je suis un professionnel de la restauration, mon achat correspond à mes attentes.

Wat een heerlijke super machine.

Na jaren een bekend merk machine gebruikt te hebben ben ik overgestapt naar deze Maxima. Hij kneed perfect en secuur, super blij mee.

Fantastisch frituur apparaat

Très content livraison rapide et très bonne état

Je recommande chez vous sans soucie

Excellente

service au top , livraison dans les délais, matériel au top et de bonne calite .je recommande a tout le mondes

Traitement extremement rapide

Extrêmement satisfait de la rapidité du traitement et de la livraison.

Prima geregeld!

nous avons un club de marche et on achete parfois du materiel

tres bonne communication, très bon matériel professionnelle.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.