Satisfaite

Satisfaite de mon achat, expédition ultra rapide.

Me ha encantado

Mucha calidad del producto a buen precio y envío súper rápido Me ha gustado mucho el mezclador planetario Lo recomiendo

• ¿Nos recomendarías?

Prima ... to the point, correct en betrouwbaar

idem

Tout est parfait !!

commande au top, commandé vendredi, livré lundi, qualité parfaite, très bien emballé, très satisfait de notre commande

Goed en oogt kwaliteit, met kanttekeningen.

Een inductie frituurpan gekocht. Echter de opwarmtijd is lang met hoge stroomafname, dit terwijl er geadverteerd wordt dat deze techniek zuiniger en sneller is dan conventioneel. Voor de rest prima apparaat, wel mag de timer beter instelbaar zijn, deze is nu elke keer 5 minuten optellend.

super

super goed

Supper

Er was iets foutgelopen met mijn betaling.Ik stuurde een mail. Waarop ik spontaan een medewerkster aan de lijn kreeg die alles onmiddellijk oploste ,Dat kom je niet tegen op Belgische online winkels.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb geen klachten alles liep prima. Erg blij met mijn aankoop.

SUPER Rapide Beau Materiel

Dommage pas de notice en français J'ai fabriquer des sortie et entrées d'eau avec vannes et clips rapide excellent Plus rapide que cela est indiqué SUPER Livraison au TOP Bonne entreprise je conseille MERCI

Uitstekende kwaliteit voor de correcte prijs

Heel tevreden over het aanbod en de bestelling. Vlotte afhandeling, snelle levering en stevig verpakt. Als ik dan toch een minpuntje mag toevoegen. We wilden 2 apparaten bestellen, maar dan steeg de verzendingsprijs plots met zo'n 300%. Ik begrijp dat dit door het extra gewicht komt, maar toch vreemd. Niet erg, we bestellen de volgende dan apart

sérieux

rapidement. Sérieux.

Er is helaas heel wat misgelopen met de bestelling van een zwarte Máxima planeetmenger 7 liter. Maar de opvolging en het nakomen van beloftes/afspraken vind ik tot hiertoe super! De service is dus goed! Gelukkig maar!!!

Helemaal super

Super product en perfecte service

Top service !

Was iets stuk gegaan in transport. Dit werst direct omgewisseld en netjes rechtgezet. Top service

Professionele kwaliteit voor een mooie prijs

De planeetmengers voldoen aan al mijn eisen. Eenvoudig in gebruik, hoge kwaliteit, veilig en betrouwbaar. Goede website, gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Jammer bij beschrijving geen basis recepten.en tijden. Nu alles zelf uitzoeken. Verder goed

très bonne !!

bien reçu le matériel, respect de la date de livraison, très bon matériel, tout est parfait continuez, très bonne entreprise merci MMe Geniau

très satisfait 4 étoiles et demie

Voici quelques jours seulement que je viens de prendre possession du petrin ma Maxima déjà rien qu’a la vue en tant qu’ancien boulanger Je me suis dit de suite voilà de la bonne qualité,m’a vision ne m'a pas trompé car a la fabrication de pâte à pain ce fut un régal, sauf bémol peut être c’est de ne pouvoir sortir la cuve de son logement pour nettoyage, sans me tromper je lui accorde 4 étoiles et demie pour sa bonne prestation

Geweldige machine

Een fijne machine. De machine loopt lekker rustig . Slagroom, cake kapsel en een harderwenerdeeg met gemaakt. Ik ben zeer tevreden over de machine. Het is echt een aanrader. Jan- Hein

Super matériel

Le top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Good

Delivery was good arrived in good time package was good I am new with color

Tolle Geräte mit sensationellem Preis/Leistungsverhältnis

Habe mir den Fleischwolf MMM22, der 6L EcoCutter sowie einen Wurstfüller gekauft. Nachdem ich meine Bosch Küchenmaschine gequält habe und das Wölfen sehr zeitaufwendig war, wollte ich Mal einen anständigen Fleischwolf haben. Der Fleischwolf ist mit meinen Mengen total unterfordert und rasend schnell fertig bei optimalem Ergebnis. Den Cutter habe ich erst zwei mall in Betrieb und kann daher noch keine objektive Bewertung abgeben. Der Wurstfüller macht dass was er soll und ist, wie alle Geräte, sehr sauber und hochwertig verarbeitet.

zeer goed

zeer snelle levering ziet er zeer goed uit werkt perfect

Zeer goede prijs/kwaliteit machine

Voldoet aan de verwachtingen Robuste machine - degelijk - kuisen is eenvoudig vanwege Inox onderdelen Zeker voldoende voor mijn thuisgebruik

Fast delivery! Excellent service

Fast delivery! Excellent service

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.