Een goede en snelle vleesmolen

Ik heb vandaag de vleesmolen voor de eerste maal gebruikt Het was een plezier om mee te werken een goede en snel snijgedeelte van de vleesmolen (een van de kruismessen paste niet op de worm ik heb het midden vierkant licht moeten uitkuisen in het vervolg misschien de kruismessen eens testen voor verzending) je kan erop rekenen dat ik nog wel bestellingen bij jullie zal plaatsen de leverring was snel vandaag besteld morgen geleverd groeten freddy

Super Geräte,sind jeden Euro Wert

Super Geräte ,die sind jeden Euro Wert Gerne wieder

goed en duidelijk

goed geholpen en zeer duidelijk in uitleg ook als er iets mis is gegaan ik beveel koop gerust bij maxima

magnifique machine

livraison rapide excellent

Ziet er top pro ui

Pro prijs kwaliteit top

Excellent service and product.

Very good service and product. Well done!!

Goede service en goed apparaat

Voor de aankoop ben ik goed geïnformeerd. Apparaat werd snel geleverd en werkt zoals verwacht.

Positieve ervaring

Zeer goede en snelle afhandeling en levering .

snel en correct

snel en correct

Mooi zwarte mixer

Mooi mixer ben er heel blij mee, prijs is ook normaal gelukkig dan ander merken die zo duur zijn, werkt lekker heb hem nog niet heel veel gebruikt maar het deeg is zo klaar voor de appel taart ,alleen de volgende keer zou ik niet 2 deeg tegelijk er in doen, verder heel stil SUPER

un peut déçu

Bonjour Achat de deux vitrine froide la production de froid n'est pas puissante impossible d'avoir 2 degrés toujours 5 à 6 degrés donc trop juste pour de la viande

• Nous recommanderiez-vous? Non

Hele snelle levering en top kwaliteit mixer!

Fijne klantenservice en fijne mixer!

Gewoon een geweldige firma met het hart op de juiste plaats

Wij van think happy to day zijn supper content van deze firma ze hebben ons al enkele keren heel goed uit de nood geholpen ze hebben daarom het hart op de juiste plaats ze zijn daarom voor ons een supper team

Geweldige machine.

Preis Leistung sehr gut

Perfekte Lieferung

Levering duurt TE lang

Op machine zelf is helemaal niets aan te merken, echter een levertijd van notabene 13 dagen is écht niet meer van deze tijd!!

Sneller dan verwacht

Goed spul

Fijne, rustige, makkelijk te onderhouden maxima

Planeetmenger 10 liter gekocht. Werd volgende dag geleverd in zeer robuuste verpakking. Ben heel blij met het apparaat, werkt goed en stil. Precies wat jk had gehoopt.

Quality powerful product. No problem mincing venison for salami and sausage.

Excellent purchase and delivery.

Goed en goedkoop

Goed spul en niet duur

Parfait

Livraison tres rapide marchandise tres bien emballée

Mooi apparaat, moeizame levering

De levering via DHL ging moeizaam maar met tussenkomst van Maxima is alles goed gekomen.

Excellent advice/service. Prompt delivery Churros machine outstanding

Excellent online chat advice during purchase. Prompt delivery. The churros machine is excellent quality. Perfect for professional or domestic use. Would definitely use Maxima again.

Heb het apparaat in goede staat ontvangen. Ik heb het al gebruikt en werkt zoals ik verwacht had. Prima dus.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.