Prima kwaliteit, goede prijs en correcte levering

Zie bovenstaande

Mooi product snel geleverd

zoals hierboven gezegd

Super !!

Hele snelle reactie . Mijn apparaat deed het niet goed . Werd meteen opgehaald en gerepareerd en de reparateur belde me meteen toen alles weer in orde was . Ik heb veel vertrouwen in Máxima kitchen en zal in de toekomst zeker meer bij hun bestellen .

Een groot wafelfeest

Het apparaat bevind zich niet in de horeca. Wel wordt het onder de juiste condities gebruikt. Wij zijn een familie van waffel liefhebbers. Kinderen en kleinkinderen aan tafel, bakken en versieren maar. Een groot wafelfeest.

Geen commentaar alles ok top leverancier

Tutto perfetto

Tutto perfetto,venditore super affidabile,serio........il prodotto lo so ancora conoscere e testare al 100% ma mi sembra ottiko?!! Molto soddisfatto......

• Ci consiglieresti? Si

Supper snel geleverd

Top producten en zeer snel geleverd

Geweldig!

Hele snelle levering. Super stille machine en ook nog eens heel krachtig. Echt een aanrader voor iedereen!

Prodotti eccellenti, come il servizio clienti

Non mi aspettavo che fosse di ottima qualità

• Ci consiglieresti? Si

Zeer tevreden en zal opnieuw met jullie bestellen.

Na een paar maal telefonisch en per chat contact gehad te hebben een bestelling geplaatst van een planeetmenger, vleesmolen en worstenvuller. Alles (behalve een gatenschijf die niet op voorraad was) werd zeer snel geleverd, twee dagen na de bestelling. De planeetmenger heb ik nu reeds een paar maal gebruikt en voldoet goed aan de verwachtingen. De vleesmolen en worstenvuller zitten nog in de verpakking. Eerstdaags zal ik ook een uitvoerige recensie plaatsen op Google en op mijn persoonlijke tijdlijn. BTW ik geef nooit 5 sterren want perfectie bestaat niet volgens mij Groetjes

Produit correspondant à ma demande livraison dans les temps, la grosse lacune pas encore mise en ser

Produit correspondant à ma demande, livraison dans les temps seul bémol impossible la mise en service car pas de manuel mode D emploi écrit en français ! Cela me semble bien anormal

Dit is werkelijk diefstal! Jullie werkwijze is absoluut misleidend

Beste, Voordat wij de artikel gingen bestellen hebben wij telefonisch over de apparatuur en de benodigde artikel informatie gedeeld en om advies gevraagd. Volgens uw medewerker was dit de goede artikel en volgend deze advies hebben wij de artikel in huis gehad. De maat van deze artikel kwam niet overeen met de huidige apparaat wat wij hebben waardoor wij het niet kunnen gebruiken. De nodige maat is 4,5 mm terwijl die van jullie 4 mm is. Deze probleem heb ik schriftelijk met jullie gedeeld en gevraagd om te gaan wisselen. Er werd gezegd dat er geen messen bestaan van 4,5 mm en dat ik de artikel op mijn eigen kosten terug mocht sturen. En even erg is dat er 20% van de aanschaf kosten worden ingehouden wanneer wij de artikel terug zouden sturen. Is dit de manier van zaken doen en klanten op een gewenste manier helpen!? Deze vraag moet zeker aan u zelf stellen! Door de tijdnood kwam ik nog niet toe maar wil zeker mijn ervaring her en der mee delen om andere mensen te gaan waarschuwen voor deze misleidende praktijk. Dit is puur oplichten en diefstal!

Excellent service, beyond expectations

Excellent service and solution providing throughout phone, very helpful with variety of models and specifications the system «amber»

Geweldige leveringen en ruim aanbod, doen waar ze voor staan.

Super rapide et service après vente au top

Je recommande Ils sont au top

Buena

Muy buen producto. Entrega rápida.

• ¿Nos recomendarías?

Na wat aanmeldingsproblemen toch vlug geholpen. Nadien vlotte levering.

Zeer goede machiene, en snelle levering!Zeer tevreden , R.dubois

Zeer goede Machiene, Zeer tevreden !R.Dubois

LIVRAISON PARFAITE . COLIS BIEN EMBALLE ...

Premier achat parfaitement orchestré . BRAVO Appareil impeccablement emballé , donc nous ne sommes pas soucieux quant au pétrin pas encore utilisé .

Easy and proffesional, high quality product.

Ordering the product was easy, assistance is there if needed. Product is a high quality device.

Schrikbarend duur!

Voorrijkosten en urrtarief voor reparatie voor een schofterig hoog bedrag dat we besloten hebben een ander bedrijf te benaderen

Guter Fleischwolf zum günstigen Preis!!

Schnelle unkomplizierte Abwicklung und prompe Lieferung!!

Beste koop ooit

Toestel voldoet aan alle eisen die ik verwachte. Het bakken zal uitgebreider worden dan enkel 1 gerecht

Très bonne équipements

Équipements pas cher pour une très bonne qualité

Gewoon netjes en goed volgens de site

Prijs kwaliteit komen goed overeen, levertje is volgens de website, je kan ook bellen en dan geven aan dat het op voorraad is en dat het verzonden wordt, daarvan krijg je ook een track en tracé nummer, dan is het de verantwoordelijk voor de vervoerder. In een woord TOP

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.