Friendly Sales staff. Gave us detailed information about their products

Just bought a Chest Freezer and very satisfied with the quality and fast delivery. Helpful sales staff and warehouse staff. Thanks

Alles in Ordnung, gerne wieder

Equipement de qualité, un service client efficace et une livraison ultra rapide

J'ai trouvé chez Maxima l'appareil que je recherchais, un service de suivi de livraison sans faille et ultra rapide.

Matig

Als kok gebruik ik al ruim twee jaar een vleesmolen van het merk Maxima. Mijn ervaring met de machine mag ik helaas met slecht beoordelen. Hoewel de machine best krachtig is toch komen wat aandacht punten naar voren. Als eerst is het finishing van de hele machine slecht uitgevoerd. Bovendien komt het mechanisme van hoe de hoofdas wordt bevestigd ter spraak. Dit zou ik als ontwerper toch wat anders doen en niet met een M8 boutje met kunststof handvat die na een weekje stuk was. Als laatste komt de hoofdmoer als je die helemaal vast zet dat blijft de gatenschijf wel bewegen de speling is te groot uitgevoerd Met vriendelijke groet Elias Ghusen

Perfect en zeer mooie barkoeler

Zeer snelle levering en netjes antwoord gekregen op mijn vragen

¿Dónde está mi artículo?

Estoy esperando...!!! De 72h De plazo de entrega que afirmaban, a casi un mes. En Madrid, un día más por no disponer de operarios.

• ¿Nos recomendarías? No

Uitstekend !

Werkt prima

Duidelijk en zeer correct.

Mijn Maxima MPM7 kon niet direct uit vooraad geleverd worden. Men liet mij verschillende opties, geld terrug of wachten op nieuwe vooraad. Ik koos voor de tweede optie. De machine werd zeer correct en volgens afspraak geleverd, gewoon top.

Doet zijn werk uitstekend.Het schoonmaken van de kom is wat lastig.

De machine doet precies wat het hoor te doen

Het ging beter dan wat ik had verwacht. De machine deed precies wat er op de verpakking werd gezegt dat hij moest doen. Ik ben zeer tevreden met de machine en heel erg bedankt.

Goede kneder - krachtige motor

Degelijke kneder - prijs/kwaliteit : inorde. Het enige nadeel is de toegankelijkheid tot de kuip om het deeg te verwijderen en daarna te poetsen

très bien

très pro

Correcte info en goede opvolging

Leveringsafspraak correct nagekomen na "out of stock" periode

Goede kwaliteit

Goede sevice snelle levering.

klant vriendelijke mederweker

keurig service, twee keer bij Maxima Kitchen Equipment.com producten gekocht, twee keer een goede ervaring. goed kwaliteit (product) voor een goede prijs.

Ongelooflijk leuke en handige mixer

Gebruik hem dagelijks in mijn atelier, super blij mee, moogt niet alleen mooi, werkt ook perfect, doet wat je verlangt. Wel lang moeten op wachten.

top gewoon uitstekend

de machine doet het gewoon goed zo als dat hoort. mijn vrouw is zeer te vreden

Super trancheuse

Je cherchais une trancheuse me permettant de couper du boeuf congelé pour faire de fines tranches de carpaccio: elle fait le job! Un vrai plaisir à utiliser. Son seul petit défaut: pas super facile pour la nettoyer convenablement. Mais je la rachèterais sans hésiter.

rapide

simple

Goede producten, magazijnbeheer laat wat te wensen over

Ik had een gehaktmolen besteld die op voorraad was en dat bleek niet te kloppen. Deze bestelling kwam 4 weken later pas binnen. Er was een klein defect, welke direct opgelost werd. Andere bestelling bij hun kwam gewoon snel binnen. Alles bij elkaar bben ik tevreden.

Toestel defect

Ik kreeg een defect toestel opgestuurd. Nu blijkt er enkel garantie op de stukken, ik moet dus betalen voor tussenkomst.... Slechte ervaring, slechte opvolging, slechte commercialiteit!

Reçu en état

Notice en français reçue sur demande, merci. Plus qu'à l'essayer.

Snelle levering prima product

Na de bestelling goed op de hoogte gehouden en netjes op tijd geleverd.

matériel ok - Livraison à travailler

bon matériel et conforme à la commande. Juste la livraison est très onéreuse et les délais annoncés n'ont pas été respectés

Super service

DHL kon het pakketje niet bezorgen vertelde DHL maar Maxima heeft dit perfect opgelost voor mij. Echt een super service!

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.