zeer goed

Snel geleverd, fijn materiaal zal lang kunnen gebruikt worden.

Bain marié

J’ai acheté le bain marie pour un événement , je ne sais pas si celui ci va se faire suite à notre crise et donc je ne l’ai pas encore utilisé . Mais service et livraison rapide. Hâte de l’utilisé pour confirmé le professionnalisme de maxime

Excellent

Fast delivery, great products

Is een mooi apparaat.

Werkt prima, alleen mis ik een ophang hakje voor het mantje.

Veel aandacht voor klantenservice

Ik had een nare ervaring met de logistiek. Schreef mijn beklag en werd gelijk benaderd door hun klantenservice. Ik werd netjes gehoord en werd later nog eens benaderd door hun logistieke partner. Excuus aanvaard maar ik kon mijn review niet aanpassen aan mijn kant dus schrijf ik een nieuwe. Bedankt.

Goed product

Product is correct geleverd en werkt prima

Very happy with the items we ordered

It was a bit tricky ordering vat free, since we’re a business in Ireland. But passed that hurdle it went very smoothly, and we received our delivery within 5 days. Very happy with the quality of the items we have ordered!

Ideaal

makkelijk, klantvriendelijk

heel vlot verlopen

zending was op tijd en werd heel vlot geleverd

Remboursement

Merci de me rembourser la différence de prix sur ma commande

Mooie machine die weinig geluid maakt. Krachtig het deeg mixt en ook alle bloem meeneemt. Ik ben er echt heel blij mee.

Goede gemakshalve vriendelijke site

Geheel duidelijk wat wel en wat niet op voorraad is Beschrijving is duidelijk aantal watt is goed omschreven . Top bedankt

Trés satisfait

Bonjour trés satisfait du produit et de bonne qualité envoi rapide vendeur a recommander

goede service

Product was niet goed. Na een mailtje en uitleg kosteloos een nieuw product ontvangen. Uitstekende service

Snel en correct! Aanrader!

Super!!!

Excellent service client j'attends de recevoir le produit pour test de qualité

Excellent service client j'attends de recevoir le produit pour test de qualité

Alles gegaan zo als het hoort

positief

Ondanks we dit gebruiken als particulier in de garage voor verschillende doeleinden zijn we hier uiterst tevreden over. De serveerwagen is mobiel en kan bij de wielen worden vastgezet. Wij gebruiken dit met een stoom- bak- oven en een snijmachine.

bonne entreprise

Produit conforme à mon attente;livraison très rapide .

très bon produit - livraison ultra rapide

nous avons acheté un chariot de nettoyage - bonne qualité - solide - très bon prix - livraison très rapide - facture reçue directement - nickel

Maakt bijna geen geluid. Is heel sterk en zwaar. Doet alles wat het moet doen. Een uitstekende machine. En een goede en snelle levering.

Goede service!

tous simplement parfait

commande facile, livraison super et produit correspondant parfaitement au descriptif. très bon rapport qualité prix

Duidelijk en vlot

Ik kreeg duidelijk informatie over levering en kwam keurig op afgesproken tijd.

soddisfatta pienamente

prodotto ottimo consegna super veloce

• Ci consiglieresti? Si

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.