Très bien

Service impeccable et livraison dans les délais.

Snelle bezorging.

Een vergissing bij de bestelling werd zeer snel recht gezet.

Excellent!

I'm very happy with my purchase. Top quality, quick delivery, great service!

Rapide et efficace

Une livraison très rapide et une machine performante qui produit très rapidement de la glace. C’est parfait !

Rapide

Tres bien pour une première fois

gemakkelijk bestellen Alles goed uitgelegd over levering perfect geleverd Prima werkende spiraalkneder 20 liter Zeer tevreden over de hele lijn

Super gegaan bedankt

Gude deal snelle levering goede kwaliteit goede afhandeling

Ons order was zoek geraakt.

Ik heb 3 maal gebeld waar onze bestelling bleef. Uiteindelijk zijn ze tot het besef gekomen dat ons order was kwijt geraakt met als gevolg 12 dagen gewacht op bestelling.

Parfait, conforme aux attentes.

L'achat est prévu pour une température à 0 degré . . . Un réglage spécifique à distance via le SAV et les réglages sont ok. La température se stabilise entre 1 et 3 degrés.

zeer slecht

ik zal hier nooit meer iets bestellen

Très bien pas déçu

Bon produit

excellent matériel

envoi rapide et bien emballé, produit excellent et simple en fonctionnement, je recommande

BUONA

BUON PRODOTTO.

• Ci consiglieresti? Si

goede service vriendelijke mensen goede afspraken

alles netjes geregeld behalve het transport echt bruut behandelt door de chauffeur heb het transport bedrijf daar over gebeld het zou een nieuwe order kunnen tegenhouden nog nooit zo behandeld door 1 chauffeur erg jammer voor Maxima want jullie zijn echt een fijne groot handel mijn advies zoek een andere transporteur

Très bonne plancha, à taille humaine mais aux standards professionnels.

Excellent déroulement de la livraison, ponctualité à 100%, traçabilité de A à Z.

Top product en snelle service.

Jullie hebben een prima prijskwaliteitsverhouding. Het assortiment is helaas niet volledig voor de horeca.

Goed spul en snel geleverd

Prima bedrijf met goede apparatuur en service.

Ben dik tevreden met de kwaliteit en de service die jullie bieden. Maar de ontevreden nietszeggende manier waar het transportbedrijf waar ik de spullen al meerdere malen heb opgehaald je te woord staat maakt dat ik maar 4 inplaats van 5 sterren geef. Mvg eetcafe ieske

Toppy

Helemaal perfect! We hadden bij t smulleke een laneetmenger besteld,maar die was helaas niet leverbaar, We kregen daardoor de keuze een grotere menger, uit te zoeken voor de zelfde prijs als de eerde uitgezochte menger...! Top service

Very good

Quick delivery. Product very well working.

Service top class

Service top classe de la commande à la livraison. Je recommande fortement

Super!!

Snelle levering, uitstekende en snelle reacties op vragen per E.mail. Kwaliteit prijs verhouding uitstekend. Kortom een tien met een griffel.

Buen trabajo

Me ha gustado la compra

• ¿Nos recomendarías?

Sérieux, fiable et rapide

Prise de commande aisée, matériel conforme et de qualité, communication excellente. Je recommande les yeux fermés

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.