Impeccable

Très bon rapport, qualité /prix Très rapide et très pro rien à redire excepté à recommander sans problème

Great

Fantastic service

Gewoon goed

online bestellen, direct bericht terug, snel geleverd en top product.

Ik heb heel goede ervaring. Comunicatie ook prima

Goede kwaliteit spullen tegen een goede prijs

Perfect service

Great company good quality and very good service. Quick response to questions and problem solving in no time . Very good. Top recommendation

Zeer plezierige ervaring telefonisch zowel met de levering van onze bestelling

Zeer prettig en professioneel geholpen, e.e.a aan vragen werden meteen vol geduld uitgelegd, de bestellingen werden keurig en onbeschadigd geleverd. kortom echt top ! met vriendelijke groet, Rasa Lombok event-catering & afhaalrestaurant

Fantastic

The tray was perfect and a very good quality,I was also very impressed with the service from this company,nothing was to much trouble,I will definitely buy from them again and I thoroughly recommend them.Even with the high postage because I am in U.K. It was well worth it.

concluant

bonjour, service très rapide commandez dimanche après-midi reçu mardi matin et la marchandise correspond au descriptif...merci très bon service

Bon produit

Attention toutefois le delta température du frigo n'est pas correctement réglé en usine... 4 à 8 degré... Beaucoup trop important... Bien lire le mode d'emploi pour le modifier... 3 à 5 degrés par exemple.

Rapide excellent

Snelle levering, uitstekend materiaal

Eerste bestelling en enorm tevreden van de snelle levering en het materiaal

Très content du matériel commandé et de la livraison jusqu'en france.

Très bien

Rapidité

Appareils professionnel, rapidité de livraison, communication excellente.

Niet tevreden over de servive

Besteling geplaatst mail gekregen met track en tracé code en al zit men heel dag te wachten dan krijgt men te horen dat het niet is opgestuurd want dat ze het met iemand anders heb meegegeven na twee weken nog niets Beloven ze terug te bellen doen ze ook niets

Bonne

Réactivité très bonne pour la commande et produit correctement emballé

ORD26620

Ho fatto la ordine e fatto il pagamento il 31-05-2020, ad oggi non e stato consegnato niente! Nr ORD26620

• Ci consiglieresti? No

Almost seamless!

No complaints whatsoever!

Perfecte service betaalbare kwaliteit!

Zeer correcte service en levering!

Ottima

Ottima

• Ci consiglieresti? Si

trés satisfaite

Première commande avec vous et je suis très satisfaite de votre service et c'est bien l'articles que j'ai commandé et la livraison à été rapide.Le livreur très professionnelle.

Super service. Snelle levering en goede kwaliteit

Geen enkele opmerking

Positief

Weet waarover ze praten en daarom snelle service

Tarif intéressant et livraison ultra rapide

manque explication en français mais je reviendrai avec plaisir sur le site

Heel goed machine

Ik heb een planeetmenger en een spiraalkneder. Beide toestellen goed in gebruik.

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.