Een superfijn apparaat, dat me uit daagt om steeds meer gerechten hier op te bereiden

Makkelijk te bedienen Snelle bereiding Ideaal dat je de temperatuur kunt regelen Smaak gaat niet verloren Praktisch is ook de spat rand er om heen Goed schoon te maken Wel jammer dat de plaat niet schuin af loopt naar het afvalbakje toe

Very good

Prompt delivery, oven came quickly and matched description. Packed properly to minimise a chance of any damage while transport. Will use them again and can recommend using Maxima.

Helemaal goed

Net een spiraalkneder gekocht werkt fantastisch als ik nog iets nodig zou hebben in de toekomst zou ik zeker daar gaan kijken

Great value for money

Easy to use, effective and great quality/price planetary mixer. I have used it few times now since I bought and it is a reliable machine

Satisfait

Expérience satisfaite. Livraison rapide. Juste dommage que les instructions ne sont pas en français.

Restaurateurs

J’aimerais recevoir ma marchandise

Service Livraison et Matériel impeccable

Tout s est bien passé Reviendrai pour d autres achats Joseph Debelder

Très bonne expérience

Très pro. Je n’hésiterai pas à recommander des produits maxima kitchen. La qualité est au rendez-vous ! Les prix sont compétitifs. Je suis très content de mes achats.

de machine is top

de machines is prima alleen de levering van waardeloos. dit wacht echt tot de deur en niet tot de voordeur. de chauffeur was erg weinig service gericht.

Geen probleem met levering was zoals beloofd in deze moeilijke periode!

Een goed all round machine

Voor degen kneed dit machientje erg goede ontwikkelde degen. Hij is stil en degelijk! Alleen wat moeite met stijve degen. (50% water) Maar verder een goede aankoop.

Excellent Service

Very happy with the service, products I got, and delivery time.

Fijne machine

Fijne machine alleen jammer dat de kom er niet af kan. Verder prima!👍🏻

Solicitud de devolución

He solicitado la devolución y recogida del producto, me indican que no hacen recogidas y luego me mandan UPS y etiquetas para recogerlo en mi domicilio, después de que yo contraté la recogida con otra Agencia haciéndome cargos de envío TAL Y COMO ME INDICARON USTEDES. El mensaje de que no hacen recogida y que tengo que devolverlo yo por mi cuenta haciéndome cargo yo de los gastos de envío de devolución está en el Centro de Resoluciones de PayPal. Hacemos una cosa, si hoy no me recoge el paquete la Agencia que he contratado yo, os lo comunico y me volvéis a enviar a UPS y la etiqueta.

• ¿Nos recomendarías?

Top Service

Ich habe den Fleischwolf MMM12 und 2 zusätzliche Scheiben bestellt. Obwohl ich online gesehen habe, dass der Fleischwolf vorübergehend nicht lieferbar ist, habe ich von Maxima eine Mail bekommen, wo man sich bei mir entschuldigt hat, dass die Lieferung noch länger dauern wird und hat mir sogar 3 Optionen angeboten. Das nenne ich Service und Interesse am Kunden. Da können sich andere Firmen eine Scheibe abschneiden und lernen, was echtes Kundenservice bedeutet. Danke liebes Maxima Team für euer Engagement und kundenfreundliches Arbeiten. Ich warte jetzt ab, bis mein Fleischwolf eintrifft und werde dahingehend auch noch eine Bewertung schreiben. Mit freundlichen Grüßen Gerhard Pilgerstorfer, Wien

vlotte service en eerlijke prijzen

Snelle levering, correcte prijzen en goed materiaal

top

heel tevreden, blij met mijn keuze, stil en kneedt super mooi deeg ik prijs hem ondertussen al aan anderen aan

Satisfait mais manque de rigueur sur l’emballage.

Commande traité rapidement Envoyé rapidement Par contre le colis au vue du prix des frais de port, aurais pu être mieux emballé. Un simple film plastique pour emballé des plats inox, qui sont du coup arrivé avec un coup.

très bien

Appareil conforme à mes attentes, arrivé en temps et en heure.

super friteuse

super friteuse en ook meteen geholpen bij een vraag

Alles super

Sehrgute Qualität ,Lieferung bestens bestelle gerne wieder

Qualité du produit excellent

Produits d’excellente qualité livraison rapide R.A.S.

Goede kneder, lastig om deeg uit te halen en schoonmaken

De Maxima kneed geweldig, maakt bijna geen geluid, staat ook niet te dansen tijdens het kneden. Zou graag wel wat informatie/instructies over hoe je het beste het deeg uit de machine kunt halen, vooral als het deeg toch een hoge hydratatie heeft, en hoe het beste de machine daarna schoon te maken.

Goede kwaliteit

Heel tevreden met gekochte friteuze

Service top

Rapport qualité prix excellent rapidité de livraison

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.