snelle, goede levering van een fijn product

snelle, goede levering van een fijn product

Alles super gelopen

Snelle levering, (helaas niet meer de kleur op voorraad die ik besteld had). Medewerkers vriendelijk.

Mooie barkoelingen gekocht. En de volgende dag al bezorgd! Erg tevreden!!

Ik ben heel blij met de keukenmachine, maakt bijna geen geluid. Je moet wel egt goed de kom vast draaien.

redelijk voor de prijs

De worstenvuller werkt prima. Ik vind wel dat die worstelvuller van te licht materiaal is gemaakt. Als ik de worstenvuller wil gebruiken, blijft de worstelvuller machine niet vast op zijn plek, maar moet ik een 2e persoon inschakelen om dit vast te houden. Voor een echte slager is deze worstenvuller niet echt geschikt, maar als je het niet regelmatig gebruikt, dan is dit geen probleem.

AUCUN REGRET SUR NOTRE CHOIX

Un équipement d'excellente qualité et une livraison rapide, nous sommes ravis d'avoir choisi ce site

Rapide efficace et Sûre très Bon matériel

Malgré la période ce matériel professionnel de très bonne qualité a été livré dans les temps ! Très bien conditionné très bon matériel bonne prise en main dés la première utilisation au top

Leuke machine, verlicht het werk

Het ia een fijne, stille en krachtige machine. Enkel roesten of verslijfen de haken snel van zowel de machine als de opzetstukken. Dat is wel jammer na nog maar 1 dikke week te gebruiken. Ook jammer is dat ik de machine kocht binnen een actie en nog steeds de tegoedbon voor de aankoop van bakspullen niet ontvangen heb.

correct

Een aankoop waar we met veel plezier aan denken!

Een mooie showroom, inspirerend en goed verzorgd. De verkoper was zeer vriendelijk!

Netjes verpakt goede kwaliteit.

Zeer goede service na verkoop

GN deksels met rubber besteld maar passen niet op mijn GN blanco en Rieber. Zonder problemen geretourneerd!

bon matériel rapidement reçu à bon prix

bon matériel rapidement reçu à bon prix

super

commande très rapide, pas cher, très professionnelle a recommander

Appareil facile a utiliser.

Je suis un particulier avec du matériel professionnel. J'ai fait des churros comme un professionnel. Super matériel.

Spiraalkneder kneed zelfs een volkorendeeg (50/50) van ca 1700 gr itt wat gezegd wordt van 2 kg als minimum. Deeg was uitstekend gekneed (15 min). Handicap is het schoonmaken. Onderdelen zijn niet demonteerbaar. Het water om schoon te maken is er wat minder weer uit te halen. Een boormachinepompje van het tuincentrum is een oplossing gebleken. Nog niets gehoord van de verkoper over de actie deze maand die de 10% alsnog zou crediteren op mijn aankoopbedag.

Je suis globalement satisfait du batteur

Le batteur est agréablement silencieux. Il effectue les mélanges des pâtes hydratées avec facilité et des pâtes moins hydratées avec un peu de difficulté parfois en première vitesse, ce qui oblige l'opérateur à passer en deuxième vitesse. Le moteur de 350W gagnerait à être un peu plus puissant pour éviter une surchauffe du moteur. Le système de verrouillage de la cuve sur le socle du batteur est facile à mettre en place. Cependant la cuve du batteur a tendance à bouger sur le socle quand il y a un mélange avec une pâte qui n'est pas souple, ce qui oblige l'opérateur à maintenir la poignée de la cuve en position de verrouillage. Le batteur gagnerait à proposer un système d'encoches avec bouton poussoir pour verrouiller et dévérouiller la cuve sur le socle du batteur pour éviter ce phénomène de déplacement de la cuve sur son socle.

Goede en nette machine geleverd

Kwaliteit prima, levering prima.

Perfect geregeld.

product netjes afgeleverd .

Producto de calidad

Buena picadora de carne, fabricada con buenos materiales y fácil de limpiar. Muy contento con la compra.

• ¿Nos recomendarías?

ik heb warmtelampen besteld. Levering ging erg goed. Prijsstelling ook goed. Blij mee. 😀

SUPER FIJNE MIXER!

Snelle levering, superfijne mixer. Alleen de gebruiksaanwijzing is erg summier. Het is niet moeilijk om de machine te bedienen maar meer info over welk opzetstuk voor welke mix zou zeer prettig zijn.

Zeer goede en snelle service

Snelle service en product is zoals omschreven.

Snelle en goede service

Zelfs aan de telefoon belden ze me netjes terug om mijn vraag te beantwoorden. Top service

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.