Wij zijn tevreden over de geleverde apparatuur.

Wij hadden een afspraak bij de showroom, de verkoper was gehaast en was niet duidelijk genoeg over de informatie van de apparatuur. Wij hebben de spullen afgehaald bij de distributie en waren weer snel weg. We hadden wel interesse in andere apparatuur maar daar was naar ons idee geen tijd voor.

netjes

perfect

Goede kennis en goed geregeld, snel

Ik ben heel tevreden met mijn planeetmenger van 10 liter. Beste machine vanher wereld! En medewerkers ook tof! Ik heb op mijn e-mails direct antwoord gekregen!’ Tof

Een vlotte service

Zeer vlotte levering. Handleiding is waardeloos voor de gebruiker. Helpdesk is vlot bereikbaar, maar technische kennis van product is ondermaats, waardoor doorverwijzing nodig is. Met een goede handleiding ter beschikking te stellen voor "Amber" en de klant is de helpdesk hier misschien overbodig. Via mail heeft een technisch medewerker mij wel kunnen verder helpen. Opnieuw: handleiding zou beter moeten. Alternatief is een link naar korte 1 min- filmpjes: installatie, gebruik en reiniging. Het toestel zelf is prijs-kwaliteit dik ok. Prijs-kwaliteit: 4,5⭐ Helpdesk en technische dienst: 4,5⭐ Handleiding: 1⭐ Levering: 5⭐ Gemiddeld: 3,5⭐

niks mis mee

goed en correct

goede service mooi apparaat

ik had een planeetmenger besteld deze kwam aan in een beschadigde doos. na overleg kon ik de doos openen. de manager was goed en heel. dus kon in gebruik de vleugelmenger bleek niet helemaal goed te zijn en ik kreeg heel snel een nieuwe opgestuurd! top! de planeetmenger staat nu te schitteren op mijn aanrecht

parfait

parfait

Quick international delivery and good phone customer service

I bought a spiral dough mixer for my cafeteria. The phine customer service answered all my questions and the material was delivered handily by the end of the week. The prices are attractive and there is a wide variety of options available in the catalog.

Excellent produit

Produit de qualité d’image les frais de Trensport en peut cher mais je vais continuer à acheter vos produit

achat d'une sous-videuse avec 200 sacs

J'ai acheté une sous-videuse sur le site ainsi que 2x100 sacs en une seule commande. Les sacs ne sont pas compatibles avec la sous-videuse. Erreur de ma part ou explication sur les sacs incomplète ? En tout cas, le vendeur me propose de me fournir les sacs compatibles. Le service à la clientèle a un très bon suivi même après la conclusion de la vente. Ce qui est rarement le cas avec d'autres sites. Je reviendrai certainement sur le site pour mes achats de nouveau matériel.

Geweldige apparatuur en snelle levering

Deegkneder gekocht nadat mijn Kenwood het begeven heeft. Bij Maxima terecht gekomen via Google. Geweldig apparaat! Had dit al veel langer moeten hebben. Geen spijt van. Beveel Maxima echt aan iedereen aan.

rapido y todo perfecto

perfecto

• ¿Nos recomendarías?

Equipe pro et a notre écoute

Livraison rapide et efficace

Prima bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit.👍👍

en période de confinement mon gaufrier à rendu l'âme

Ayant && petits enfants et voulant leur faire plaisir en période de confinement, mon gaufrier de 30 ans d'âge est mort brutalement. J'ai essayé les articles grande distribution , le résultat étant plus que médiocre j'ai commandé un gaufrier professionnel qui m'a été livré en trois jours. Je peux maintenant sans problème fair une cinquantaine de gaufres de Lège en une heure. et donc fair environ quinze heureux. Merci pour le service rapide.

Excellent

Je suis enchantée d'avoir découvert votre site. En effet, j'ai décidé aujourd'hui de m'équiper uniquement en matériel professionnel. Du coup, je vous ai découvert. Je n ai rien à dire concernant la qualité excellente, la rapidité de livraison ainsi que votre service client. Vous avez gagné une cliente. Prochain achat machine a mettre sous vide...

Tevreden met mijn aankoop

Prima apparaat, het enige kleine minpuntje vind ik het spatscherm. De opening is aan de kleine kant en zou liever zien dat je het scherm er ook makkelijk zou kunnen afhalen Verder dik tevreden

Service geweldig opgelost en snel ook, dank daardoor

Fantastisch bedrijf. Netjes en correct behandeld.

Zeer goed en netjes te woord gestaan aan de telefoon. Goede tips gekregen. Bestelling goed en vlot kunnen doen. En snel geleverd. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader. 👍

uitstekend

nette levering verwacht van producten wat ik mocht verwachten

mooie machiene

ik ben er super blij mee

Aún no ha llgado mi pedido JVGL06054134201385744132 . Han pasado muchos días y no se donde se encuentra .

• ¿Nos recomendarías? No

tout est ok

PAR CONTRE AVEZ VOUS LA MODE D' EMPLOI DE LA MACHINE A GLACONS EN FRANCAIS ?

Bon rapport qualité prix

Un peu léger pour du professionnel mais je ne suis pas professionnel

Nijverheidsweg 19 F

3641 RP Mijdrecht

+31 (0) 297 253969

Over Maxima Kitchen Equipment.com

Maxima Kitchen Equipment is officieel verkoper van Maxima Horeca Apparatuur. Maxima staat voor kwaliteit & degelijkheid en dat uit zich op veel verschillende manieren. Zo is al onze horeca apparatuur geproduceerd volgens de laatste standaarden. Dit betekent dat al onze producten hygiënisch en veilig zijn en dat ze voldoen aan de strenge eisen en normen. Zo hoeven u en uw personeel zich geen zorgen te maken over de apparatuur en kunt u zich focussen op tevreden klanten en heerlijke maaltijden.