Altijd correct snelle levering en prachtige boeketten
Bedankt voor je bericht Wat fijn om te horen dat u altijd tevreden bent over onze snelle levering en de boeketten! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Positieve ervaring
Beste Cindy, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk was en alles correct aan huis is geleverd! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Makkelijk te bestseller en snel geleverd
Beste Roxanne, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk was en de levering snel is verlopen! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Ik heb dit boeket voor de buurvrouw besteld en bij mij laten toekomen. Dat is vlot verlopen, alles zoals omschreven. Buurvrouw was zeer verrast, en ik zeer tevreden over deze diensten. Het is de tweede keer dat ik dit gebruik en ik zal er nog wel gebruik van maken. Zeer vriendelijke aflevering, ook dus alles naar wens.
Beste Rita, Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat het boeket precies was zoals op de foto en netjes op tijd is bezorgd. Wat leuk dat je buurvrouw zo verrast was en dat jij zo tevreden bent over onze service en de vriendelijke aflevering. We waarderen het vertrouwen enorm en staan graag ook een volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Was snel gekozen omdat het een duidelijke presentatie was. De verzending en aankomst werden heel goed gevolgd en doorgestuurd. Levering dik oké en de bloemen ook kinderen stuurde een foto ,heel blij mee.
Beste Liliane, Hartelijk dank voor je mooie review! 🌸 We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de presentatie, de levering en natuurlijk de bloemen zelf. Het is geweldig dat ook de kinderen blij waren met het boeket en een foto stuurden! Jouw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om iedere bestelling weer zo goed mogelijk te verzorgen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Ik kreeg bevestiging voor levering de volgende dag. Die dag kreeg ik een mail dat het adres niet bestond. Nochtans is het correct. De deur zit aan de zijkant. Op camera's is nooit leverancier te zien geweest. Aangezien de ontvanger daarna niet meer thuis met was, gaf ik alternatief adres en telefoonnummer. Ik kreeg mail dat de volgende dag daar geleverd zou worden. Ik herhaalde nogmaals het nieuwe adres. Ook daar werd niets geleverd. Ook geen telefoon ontvangen. Weer een mail dat volgende dag zou worden. Intussen kan het niet vers meer zijn. Het gaat om boeket tee gelegenheid van overlijden. Hoe onmenselijk gaan jullie met verdriet om. Die mensen blijven hele dag thuis wachten op boeket en krijgen niets. Morgen is de begrafenis en zal er dus geen boeket zijn. En wie weet nadien een verwerkt boeket. Bij een eerdere bestelling waren jullie het kaartje vergeten. Daar moest ik zelf vertellen dat het van mij kwam. Zeer slecht dus. Benieuwd of morgen (na 3 dagen andere loze beloftes) toch nog een vers boeket met kaart op het alternatieve adres zal worden geleverd. Zo triest dat zo een bedrijf bestaansrecht heeft. Ze zouden het onmiddellijk moeten sluiten want dit is mensonwaardig. Je kan niemand telefonisch contacteren. Op chat noch mail komt antwoord. Enkel mails dat het in orde komt terwijl dit niet zo is.
Beste Marga Wat u beschrijft, raakt ons zeer. Het spijt ons oprecht dat de levering van het boeket zo is verlopen en dat u en de ontvangers herhaaldelijk vergeefs hebben gewacht. Juist bij een gelegenheid van verlies en afscheid is zorgvuldigheid en betrouwbaarheid essentieel, en wij begrijpen heel goed hoe pijnlijk en teleurstellend dit voor u moet zijn geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak, de verwarring en het verdriet dat hierdoor is ontstaan. Dit is niet de manier waarop wij met dit soort bestellingen willen omgaan. Uw feedback nemen wij zeer serieus en bespreken wij intern. Wij zullen per mail contact opnemen Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Ik had dit laatste boeket besteld in augustus, voor december. Voor de 80e verjaardag van mijn moeder. Het was dus belangrijk dat het in orde was. Intussen werd mijn bestelling door het systeem een paar keer stilzwijgend geannuleerd en opnieuw aangemaakt, ik vermoed omdat het zo lang op voorhand was. Dat werd niet gemeld maar werd ook geen probleem. Ik kreeg de dag zelf een track en trace in mijn mailbox en een richtuur. Op dat uur stipt stond er iemand aan de deur. Heel vriendelijk werden de bloemen aangeboden, met het bijbehorende kaartje. Ik kan helemaal niets aanmerken op de levering noch de kwaliteit van de bloemen zelf. Het is intussen de derde keer dat ik hier bestel en 3 keer is het goedgegaan. Ik heb hiertussen ook een andere bloemist geprobeerd, zal die niet vernoemen, maar die bloemen kwamen verkreukeld in een doos aan, gewoon met PostNL, duidelijk 2e klas bloemen, met aangetaste, niet mooi verse, bladeren en bloemknoppen. Ja topbloemen mag duurder zijn, maar de levering is persoonlijk. De bloemen zijn af. En de methode van presenteren is absoluut geweldig. In een enorm stevige gewaxte kartonnen tuil/vaas, in water, en vooral: rechtopstaand. Niet in een doos, plat, samengedrukt en dooreengeklutst. Ik vind deze bloemist dus top. Als je niet met rooie kaken wil staan als je iemand bloemen geeft, beslist deze dienst kiezen.
Beste Marleen, Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review. Wat bijzonder om te lezen dat alles rondom deze speciale bestelling zo goed is verlopen en dat je opnieuw zo tevreden bent over de levering, presentatie en kwaliteit van de bloemen. Het vertrouwen dat je ons al meerdere keren hebt gegeven waarderen we enorm. Dank je wel voor het delen van je ervaring en het mooie compliment. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Alles prima!
Beste Lea, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de levering prima is verlopen en dat het boeket zeer mooi was. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Correcte levering, bij buren geleverd is ok, mooie bloemen
Beste Myriam, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen, ook bij de buren, en dat de bloemen mooi waren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
De bloemen werden correct geleverd en naar wat ik vernomen heb, waren ze prachtig. Dankjewel
Beste Kirsten, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de bloemen correct zijn geleverd en dat ze volgens de ontvanger prachtig waren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Betrouwbaar, zoals beloofd. Mooi, vers boeket!
Beste Yolande, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je een vers en mooi boeket hebt ontvangen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Goede service; levering volgens bestelopdracht; makkelijker website met een veelvuldigheid aan keuzes; duidelijke communicatie naar de klant toe. Enig minpuntje: ik had gekozen voor een boeket met roze pastelkleurige bloemen maar er werd een veelkleurig boeket geleverd zodat dit volledig afweek van de foto maar het was wel een super mooi boeket, dat mag ook wel vermeld worden.
Over de levering kan ik alleen maar positief zijn. Het boeket zelf heb ik niet gezien maar ben er van overtuigd dat het wel mooi zal zijn.
Beste Patricia, bedankt voor deze leuke review! We zijn blij dat je tevreden bent over de bestelling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Volgende keer eerst totaalprijs bekijken
Beste Peter, Dank je wel voor je feedback. We begrijpen dat de prijs een belangrijke overweging is. We raden je aan om bij een volgende bestelling eerst de totaalprijs te bekijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Mooi en verzorgd boeket
Beste Wil, Wat fijn om te horen dat je het boeket mooi en verzorgd vond! Bedankt voor je lieve review, en graag tot een volgende keer. 🌸 Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Alles verliep vlot,,van bestelling tot levering,,en we konden alles goed volgen... Het boeket was mooi gemaakt en supervers! Mijn jarige zus was supercontent...
Beste Marleen, Wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat uw zus blij was met het boeket! Bedankt voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Topbloemen.be
Niet goed. Bloemen werden bij de buren bezorgd. Ik heb geen bericht van jullie gehad dat ze werden afgeleverd. Wist dat pas nadat ik jullie zelf vroeg n.a.v. achterwege blijven van de ontvanger
Beste Paul, Wat vervelend om te horen dat je geen bericht hebt ontvangen over de bezorging en dat het boeket bij de buren is afgegeven zonder dat dit gemeld werd. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Mijn excuses voor het ongemak — ik zorg dat we dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
maar deze keer waren de bloemen ondermaats, de zijn snel verwelkt en vallen na 1 dag al op de tafel. Weinig bloem en veel groene vulling
Beste Eric, Wat jammer om te horen dat het boeket deze keer niet voldeed aan je verwachtingen, zeker als je normaal tevreden bent over onze kwaliteit. Mijn excuses dat de bloemen snel zijn verwelkt — dat is niet de bedoeling. We nemen per mail contact met je op om dit goed met je op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
mooie bloemen en netjes op tijd geleverd
Beste Martine, Wat fijn om te horen dat de bloemen mooi waren en op tijd zijn geleverd! Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Gemakkelijk te bestellen, mooie boeketten en vlotte op tijd leveringen !
Beste Jeannine, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over het bestelgemak, de levering en de mooie boeketten! Bedankt voor je fijne review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Ik heb de bloemen zelf niet gezien, maar de jarige was er heel blij mee! Ze vond het een prachtig boeket in heel mooie kleuren. Iedereen dik tevreden dus.
Beste Cindy, Wat leuk om te horen dat de jarige zo blij was met het boeket! Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Alles verlopen! Enkel graag een mail als de bloemen zijn afgeleverd zijn, zou perfect zijn!
Beste Ann, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles vlot is verlopen. Je suggestie om een mail te ontvangen zodra de bloemen zijn afgeleverd, geef ik graag intern door. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Bloemen zijn correct bezorgd. Maar de mail die aflevering bevestigt is niet duidelijk.
Beste Servé, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de bloemen correct zijn bezorgd. Jammer dat de bevestigingsmail niet helemaal duidelijk was — we nemen dit mee om het in de toekomst beter te maken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Snel, zeer mooi, kwaliteit en betrouwbaar. Aanrader.
Beste Guido, Wat een prachtige beoordeling, bedankt voor het cijfer 10! 🌸 Superleuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, snelheid en kwaliteit. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer. 💐 Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Al meerdere keren bloemen ontvangen of zelf laten afleveren en telkens altijd TOP.
Bedankt voor de mooie 5 sterren. Heel fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! Het klinkt alsof de bloemen altijd goed verzorgd zijn en op tijd aankomen. Bedankt voor je feedback en we hopen dat je in de toekomst weer kunt genieten van prachtige bloemen! Met vriendelijke groet, Team topbloemen
Postbus 40
1820 Steenokkerzeel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.