Bloemen .....niks op aan te merken, alleen spijtig dat ze een dag te laat werden geleverd (was voor een verjaardag!), doch kan het zijn dat de fout bij WZC ligt, die dit dag nadien maar heeft afgeleverd op de kamer. Dit moet nog nagevraagd worden.
Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat de bloemen in orde zijn. De levering had uiteraard ook op tijd moeten zijn. Ik zal contact met je opnemen om de klacht te bespreken en je een oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.BE
Originele beoordeling
Beste Rita, Bedankt voor je fijne reactie! Wat leuk om te horen dat zowel jij als de ontvanger tevreden zijn. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Makkelijke, duidelijke site. Vlotte bestelling en levering. Alles top!
Beste Isabel, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat alles soepel en naar wens is verlopen, precies zoals het hoort. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Goede klantenservice. Snelle levering.
Beste Maxime, Wat ontzettend jammer om te horen dat je deze keer zo teleurgesteld bent. Zeker als eerdere bestellingen naar tevredenheid waren, begrijp ik goed dat dit boeket ver onder verwachting voelde en dat is absoluut niet wat we willen. Je hebt helemaal gelijk dat een groter formaat ook als zodanig moet aanvoelen, met voldoende bloemen in verhouding tot het groen. Dat het boeket deze keer niet voldeed aan wat je mocht verwachten, spijt ons oprecht. Dit hadden we graag beter voor je verzorgd. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Originele beoordeling
Vandaag de bloemen gekregen maar ik moet eerlijk zeggen heel erg teleurgesteld. Ik begrijp dat ze vers gemaakt zijn en niet altijd exact zoals op de foto's van jullie site, maar dit? Schandalig !!! Amper rozen aan, heel veel groen en dan bestel je het grote exemplaar maar groot is die helemaal niet. 50 euro voor zo iets is echt overdreven. Vorige keren was nogtans altijd alles goed. Het spijt me maar deze keer bent u echt een klant verloren. Maxime
Ik had het boet vóór 18 uur verwacht. Het kwam pas na 19 uur toe. Het boeket was eerder aan de kleine kant. Wel goed geleverd in een "dummy" vaas.
Beste Marc, Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat het boeket later is bezorgd dan je had verwacht en dat het kleiner uitviel dan gehoopt. We begrijpen goed dat dit de verrassing minder geslaagd maakt, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze bloemen worden doorgaans bezorgd tussen 09:00 en 19:00 uur, maar soms loopt dit helaas uit door drukte of omstandigheden bij de bezorgdienst. Wat betreft het formaat: we leveren de boeketten zoals afgebeeld op de website, maar mocht er iets afwijken van de verwachting, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Men doet niet de moeite om mijn afleveradres te vinden en zegt dan maar dat ik een verkeerde gemeente heb opgegeven… men kent blijkbaar niet het verschil tussen een gemeente en deelgemeente. Zelfs na het doorsturen van een officiële kaart blijft men bij het foutieve standpunt. Mij zien ze hier nooit meer terug!
Beste Kurt, Wat ontzettend jammer om te horen dat je eerste ervaring met ons zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen heel goed dat je frustratie groot is als er discussie ontstaat over het afleveradres, zeker wanneer jij met bewijs komt en daar niets mee lijkt te worden gedaan. Onze excuses dat je je niet gehoord en serieus genomen hebt gevoeld. Dat is absoluut niet de service waar we voor staan. We hadden je signaal over het verschil tussen gemeente en deelgemeente zorgvuldiger moeten behandelen, en niet moeten blijven vasthouden aan onjuiste aannames. We vinden het oprecht vervelend dat dit je eerste kennismaking met Topbloemen.be was. Als je het toch nog een kans wilt geven, staan we graag klaar. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
Ruime keuze van prachtige bloemenruikers, snelle levering, de ontvanger was heel blij met de verrassing!
Hartelijk bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij zullen je per mail nog een leuk bedankje sturen. Wij voorzien je graag in de toekomst weer van prachtige bloemruikers! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.BE
Prachtig boeket geleverd Mijn vriendin was zeer tevreden.
Beste Koen, bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mijn vriendin was dolenthousiast over het boeket dat ze ontvangen heeft. Ook het geschreven kaartje was duidelijk en mooi. De foto’s van de bloemen die ze me stuurde geven me een blij gevoel. Het is werkelijk een prachtig boeket! Dank je wel voor jullie service!
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Heel fijn om te vernemen dat het boeket goed in de smaak is gevallen bij de ontvanger en jij hiervan een glimlach hebt gekregen! Dat is wat wij graag willen bereiken met onze producten en diensten. Wij verzorgen in de toekomst graag weer een mooi boeket voor je. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Prima op tijd! De ontvanger was blij verrast en dat was precies de bedoeling. Ik heb een foto ontvangen van de bos. En het zag er prima uit! Heel fijn!
Zeer stipte levering . Mooi en verzorgd.. Duidelijke afspraken die nageleefd worden Een aanrader..
Enkel betalen met kredietkaart lukte, na drie eerdere pogingen via bankapp. En toen werd de voucher van 3,5€ niet meer aanvaard. Boeket blijkt wel in orde te zijn.
Beste Christiane, Dank je wel voor je bericht. Wat vervelend dat het betalen via de bankapp meerdere keren mislukte en dat je vervolgens alleen nog met creditcard kon betalen. We begrijpen dat het frustrerend is dat de voucher van €3,50 toen niet meer werd geaccepteerd. Wij zullen via Topbloemen.be contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.be
De bestelling werd niet geleverd! Kreeg geen melding van problemen... In weekend niemand te bereiken om uitleg te vragen.
Beste Kristin, Wat vervelend dat je bestelling niet is geleverd en je hierover geen enkele melding hebt ontvangen. Wij zullen via Topbloemen.be contact met je opnemen! Met vriendelijke groet, Topbloemen.be
Mooie bloemen stipt geleverd. Iedereen zou dit platform moeten kennen en gebruiken.
Ik heb al enkele keren gebruik gemaakt van topbloemen. Mooie boeketten,en steeds netjes afgeleverd,
Gebruiksvriendelijke website. Bloemen werd op de afgesproken dag geleverd. Mooi boeket, de bestemmeling was tevreden!
Beste Annick, Wat fijn om te horen dat het boeket in de smaak viel en dat de levering stipt en volgens afspraak is verlopen! Ook goed om te weten dat je onze website als gebruiksvriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor 😊 Bedankt voor je mooie feedback! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
De bloemen waren erg mooi ,en fris
Beste Myriam, bedankt voor je review! Wat een mooi cijfer heb je ons gegeven, we vinden het fijn om te zien dat je bestelling naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Voor herhaling vatbaar
Zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Positief is vooral dat een lokale bloemist voor de bloemen zorgt. De geadresseerde was supercontent. Groetjes
Beste Marleen, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen zo gemakkelijk verliep en dat de bloemen goed zijn ontvangen. We zijn blij dat ook de lokale bloemist daaraan heeft kunnen bijdragen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb al meermaals beroep gedaan op jullie diensten, en werk ook samen met jullie via het werk (Moore Law). Ik heb inderdaad onlangs een boeket besteld voor mijn buren hun huwelijk. De bloemen lagen blijkbaar uren in de zon voor hun huis, de bloemist had deze eventueel kunnen leveren bij de andere buren, neen ze lagen dwars in de blakende zon. En dan spreek ik nog niet over het boeket zelf, was eerder in het thema bourlesque, echt super ontgoocheld en dan voor die prijs
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat de bezorger de bloemen voor de deur heeft gezet. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik zie dat de klacht nog niet bij ons gemeld is. Wij zullen daarom contact met je opnemen om dit te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Tobloemen
Heel ander boeket gekregen da was voorgesteld op de website. Duurste boeket gevraagd en krijg dan een triestige boeket tulpen.
Bloemetjes waren heel mooi en netjes op de afgesproken dag geleverd.
Beste Leen, Hartelijk dank voor deze zeer positieve review. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Graag tot ziens bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bestel en betaald, met de vraag om in de voormiddag het boeket te leveren. De bloemen waren er in de voormiddag, in een soort kartonnen vaas zodat ze water hadden en ze waren schitterend. Onze ondertussen ex-collega was er volledig weg van. Dank u hartelijk. Mvg Annie
Altijd een correcte levering bloemen zijn van kwaliteit,zekers bijna 2 wkn houdbaar! Ze doen hun naam eer aan!
Bedankt Carine voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat wij onze naam eer aan doen. Wij zijn je uiteraard in de toekomst graag weer van dienst met onze diensten en service. Met vriendelijke groet, Team Tobloemen.be
Super levering en heel mooie bloemen.
Beste Stijn, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de levering en de bloemen. We waarderen het enorm dat je je positieve ervaring met ons hebt gedeeld. Wij staan graag snel weer voor je klaar en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Postbus 40
1820 Steenokkerzeel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.